S-a lansat Librăria de Biblii cu scop umanitar

logo-1De curand s-a lansat in mediul online crestin prima librarie de Biblii. Noua librarie apartine asociatiei crestine umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania” si este afiliata Librariei Crestine Maranatha. Scopul Librariei de Biblii este strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer și leucemie. Prin vânzarea de Biblii se urmărește producerea de venituri care să fie direcționate către cazurile umanitare in care se implica asociatia.
Diversitatea de Biblii care se găsește aici lasă doritorilor oportunitatea de a-și selecta după bunul plac mărimea, culoarea sau tipul de Biblie pe care și-l doresc. La dispoziția cumpărătorilor online stau:

  • · Biblia pentru copii – conținând texte special concepute pe înțelesul copiilor și imagini din istoria biblică.
  • · Biblia cu Explicații – pentru cei care-și doresc aprofundarea Cuvântului Sfânt;
  • · Biblia cu concordanță – designul din piele și concordanța sunt atuurile pentru care este căutată, conținând pe lângă acestea și materiale ajutătoare, explicații, hărți color, unități de măsură din vremurile biblice, etc.;
  • · Biblia din piele – are un design elegant și conține materiale ajutătoare, explicații, hărți și concordanță;
  • · Biblia de buzunar – este confecționată din piele cu fermoar și potrivită pentru a fi purtată oriunde datorită mărimii sale.

Toate aceste variante și altele, la prețuri accesibile pentru un scop nobil pentru că fiecare comandă reprezintă o șansă la viață atât pentru cumpărător, cât și pentru micuții bolnavi.

Fiecare om care-și dorește să aibă în casă o Biblie și în același timp să facă parte dintre salvatorii copilașilor bolnavi, este așteptat pe site-ul Librăriei de Biblii pentru comandă (www.librariadebiblii.ro).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.