Conferința AFR. Mesajul ministrului Titus Corlățean (video)

316095_10151573818653903_242637348_nSambata, 27 aprilie a.c., a avut loc conferinta anuala a Aliantei Familiilor din Romania. Evenimentul s-a desfasurat la sala de conferinte „Alege Viata” din Bucuresti, Aleea Lacul Morii nr. 3.

Conferinta s-a bucurat de participarea mai multor personalitati policite si ale societatii civile, dintre care enumeram pe dl Titus Corlatean, ministrul Afacerilor Externe al Romaniei, dna Claudia Boghicevici, fost ministru al Muncii al Romaniei, dra Adriana Cojocaru, inspector eparhial in cadrul Sectorului Social-Filantropic al Patriarhiei Romane, dl Daniel Lipšic, fost ministru de Justitie al Slovaciei, dra Sophia Kuby, director executiv al organizatiei European Dignity Wath, dl Mihail Neamtu, fondator si presedinte al Noii Republici, dl Cornel Barbut de la Asociatia Familiilor Catolice „Vladimir Ghika”, si dl Virgiliu Gheorghe, conferentiar si autor al mai multor carti despre marketing si manipulare sociala.

Vorbitorii au abordat teme legate de situatia familiei in Romania si in alte state si de legislatia care se aplica familiei si libertatilor fundamentale ale cetatenilor (libertatea de expresie, incitarea la ura, (ne)discriminarea…). In partea a doua a conferintei, participantii au ascultat si discutat despre cazuri specifice legate de famile, nasterea de copii si legislatia aplicabila familiei si copiilor.

A fost un eveniment deosebit de interesant si un prilej ca sa ne cunoastem mai bine intre noi, sa stabilim contacte noi si sa invatam unii de la altii.

La standul de carti si CD-uri au fost expuse mai multe materiale care s-au epuizat pana la sfarsitul zilei, existand un interes crescut fata de tematici cum ar fi teoria evolutionista si creationismul, educatia sexuala, avortul si terapia.

AFR România

Un comentariu
  1. NeneaAla 25 iulie 2013 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.