Obama a citit din Biblie în mijlocul ruinelor de după uraganul din statul Oklahoma

obamaLa o săptămână după tornada devastatoare din statul american Oklahoma, președintele american Barack Obama a vizitat zonele cele mai afectate. El a făcut apel la toți americanii pentru a ajuta victimele, numindu-i „un instrument în mâinile lui Dumnezeu”,  ne reportează portalul Christian Telegraph.

Președintele Barak Obama a amintit știrile despre care scriu ziarele din zilele de după dezastru. Apoi, între ruinele clădirilor a deschis Biblia și a citit Isaia 32:2 „Fiecare va fi ca un adăpost împotriva vântului şi ca un loc de scăpare împotriva furtunii, ca nişte râuri de apă într-un loc uscat, ca umbra unei stânci mari într-un pământ ars de sete.”

„Acesta este un moment așa cum se întâmplă adesea în Biblie. Dumnezeu are un plan, cu toate acestea, este important să fim instrumente care fac voia Lui, și ar trebui să știm că, în calitate de concetățeni, trebuie să fim un refugiu la vreme grea,” a declarat Obama. Președintele american a cerut locuitorilor din țară să doneze fonduri pentru a ajuta victimele și a pentru a reabilita regiunea distrusă.

O puternică tornadă a lovit statul Oklahoma pe 20 mai.  Au pierit 24 de persoane, printre care 9 copii, și au fost răniți grav 377 de oameni. Au fost distruse complet 1.200 de case și avariate grav alte aproximativ 12.000. Daunele cumulate, conform estimărilor preliminare, variază între două și cinci miliarde de euro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.