Creștinismul în ascensiune în Londra

crestini-londraPublicația londoneză „The New Statesman” a publicat săptămâna trecută articolul „€œHow God is taking over the city of London”  („€œDumnezeu cucerește orașul Londra”). Articolul comunică ceea ce pare a fi o realitate tot mai pronunțată în Londra, creștinii devin tot mai influenți în politica londoneză și în economia orașului.

În anii de boom economic credința creștină a fost la limita de supraviețuire în oraș, dar din 2008, când au primit revelația că totul a fost construit pe nisip, creștinii au spus fără echivoc că Evanghelia este nonnegociabilă.

Trebuie să ne întrebăm dacă lucrarea de răscumpărare a lui Hristos este doar pentru oameni sau, de asemenea, și pentru organizații, se amintește în articol. Modelul britanic de a fi creștin doar prin faptul că mergi duminica la biserică este greșit. Trebuie să fii pregătit a fi creștin acolo, oriunde te-ai afla. Acum, oamenii petrec de la 6 la 80 de ore pe săptămână la locul de muncă și nu întotdeauna sunt echipați pentru a fi creștini acolo.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.