Un musulman devenit creștin la Biserica „Speranța” din Anina

Botez Anina

Duminică, 26 mai 2013, la finalul unei săptămâni de evanghelizare, Biserica „Speranța” din Anina a sărbătorit alături de cele cinci persoane cu ocazia unui botez nou testamentar. Bucuria a fost mare, mai ales că sora Silvia, originară din Macedonia, a devenit creștină după ce prin naștere a fost de religie musulmană. Nu am văzut de mult atâta bucurie pe fața unui om care se botează. L-a cunoscut pe Domnul și L-a ales ca Mântuitor și Domn, iar împreună cu ceilalți candidați a avut o frumoasă mărturie. Bucuria a fost mare și pentru familia pastorului Beniamin Lup, deoarece singurul copil, Cristiana, L-a mărturisit pe Domnul.

Serviciul a fost condus de fratele Remus Runcan – pastor coordonator, evanghelia a fost vestită de fratele Stroia Dumitru – misionar al Comunitații, iar botezul a fost oficiat de fratele Beniamin Lup, pastor cu misiunea, și de fratele Schinteie Doru – prezbiterul Bisericii „Speranța” din Anina. Dorim ca Dumnezeu să binecuvânteze pe cei care au devenit membri ai bisericii și pe cei ce și-au predat viața Domnului în această săptămână.

Remus Runcan

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107