Indonezia: Mii de oameni se întorc la Dumnezeu în cea mai mare țară musulmană

evanghelizare-indoneziaÎn Indonezia, cea mai mare țară musulmană din lume, mii de oameni au participat la campania de evanghelizare de 3 zile organizată de pastorul Michael Youssef și fiul său Ionatan pe stadionul Istora din Jakarta, capitala Indoneziei.  Deși locul unde s-a desfășurat evanghelizarea a permis doar la 15.000 de oameni să fie acolo, mesajul a fost transmis online și prin rețeaua de televiziune Indovision, ne informează revista Charima News.

Sute de bărbați, femei și copii au primit mesajul de valoare veșnică a lui Hristos Isus, și L-au acceptat ca Domn și Mântuitor al lor. Campania aceasta vine în urma unei tragedii care s-a întâmplat în Indonezia. 38 de muncitori au fost prinși într-o mină de aur și cupru din Grasberg Freeport, una dintre cele mai mari mine. Zece persoane au fost recuperate în viață la scurt timp, dar eforturile de salvare au fost îngreunate de tunelul îngust și situația instabilă, cu pietre continua să cadă de pe plafon.

Confruntat cu această tragedie, pastorul Youssef a predicat un mesaj puternic despre valoarea sufletului și aproximativ 1000 de indonezieni au venit pe platforma pentru a primi mântuirea și o viață nouă în Hristos. Într-o țară cu o populație impresionantă, valoarea ființei umane individuală a fost un mesaj convingător.

Youssef și fiul său, Ionatan, au servit refugiaților într-o biserică locală iraniană în fiecare vineri. De asemenea, Youssef a instruit pastorii și liderii locali pentru a duce mesajul Evangheliei în toată Indonezia, spunând că o evanghelizare de trei zile nu este suficientă să facă față provocărilor tot mai mari ale credinței creștine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107