MAREA BRITANIE: Pastor din Norwich anchetat din cauza limbajului „homofob”

_23775Dr. Alan Clifford, un pastor din Norwich, se află sub investigații pentru că a folosit un limbaj „homofob” într-un email pe care l-a trimis și în care acesta își exprima dezaprobarea cu privire la evenimentul paradei de homosexuali, eveniment care a avut loc în luna iunie 2013, la care au participat peste cinci mii de oameni.

Poliția

Dr. Alan Clifford a trimis un mesaj organizatorilor paradei Norwich Pride (Mândria oraşului Norwich). Organizatorii au raportat imediat poliției mesajul pastorului ca fiind un „mesaj de ură”. Poliția a predat acum cazul Serviciului Procuraturii Regale, care va decide dacă se va acționa sau nu împotriva pastorului.

Libertatea de exprimare

Adrian Hilton, academic și teolog, a scris: „Dr. Clifford are dreptul la liberă exprimare – în special în ceea ce privește libertatea religioasă și predicarea Cuvântului lui Dumnezeu – chiar dacă acest lucru ar putea ofensa. Mă găsesc acum simțind doar dispreț față de acei homosexuali care persecută și urmăresc în justiție proprietarii vârstnici ai hotelului B&B, sau care sună la poliție atunci când primesc în căsuța de email „Vestea Bună pentru Homosexuali”. Este un act foarte intolerant” (ChristianTelegraph.com).

 

 

 

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine