Silvia Tărniceriu a plecat… ACASĂ!

silvia-tarniceriuFratele Daniel Branzei ne-a dat o veste….

Silvia si-a terminat alergarea pe acest pamant… azi, joi 19 septembrie 2013,  ora 6 a.m. (ora din Ohio, USA).

Ne asteptam la asta. Domnul i-a anuntat plecarea si i-a ingaduit sa-si spuna la reveder  fratilor de trup si credinta, fratilor de … suferinta, prietenilor…

A fost un MODEL pentru mine. Am scris despre acest lucru AICI.

Azi a fost cea din urma zi a ei. Pe 29 septembrie ar fi implinit … dar…, a iesit din ceea ce este finit – timpul –  si a intrat in … INFINIT = VESNICIA!

Domnul sa mangaie familia TARNICERIU.

Pentru Știri Creștine, Petrică Moisuc

Despre Silvia Tărniceriu

S-a nascut la data de 29 septembrie 1951. Datorita prigoanei comuniste, a plecat in America in anul 1983. “Dupa sosirea in statul Ohio, Silvia a inceput sa lucreze la Christian Aid Ministries (CAM). A adunat suport spiritual si material si a informat crestinii din America despre starea de saracie a crestinilor romani. Din toamna anului 1993 si pana in ianuarie 2000, Silvia a lucrat la biroul ei din Suceava ca translator si a fost veriga de legatura intre americani si romani. De asemenea, a lucrat la programul de distribuire a ajutoarelor umanitare, a predat cursuri la orfelinat, a colaborat la programul agricol al fermei amenajate in spatele Orfelinatului Natanael si a predat ore de limba romana si orientare misionarilor americani veniti sa lucreze in cadrul aceleiasi organizatii din Romania.”(Director CAM, David Troyer)

Puteți urmării mai jos mărturia vieții sale:

Un comentariu
  1. July 20 septembrie 2013 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.