Conferința profetică cu Jimmy de Young Jr. la Timișoara

conf-prof-2-site

Prin harul Domnului, în luna octombrie va avea loc la Biserica Baptistă “Golgota” din Timişoara Conferinţa pe tema Profetică – Studiu Biblic din Cartea Daniel.

Invitatul nostru este Jimmy de Young Jr. (http://prophecytoday.com), fiul renumitului evanghelist, autor şi ziarist Jimmy de Young.
Jimmy de Young Jr. conduce grupuri în Ţara Sfântă (Israel) de mulţi ani, de asemenea vorbeşte la Conferinţe Profetice pe toată suprafaţa Americii şi la peste două mii de staţii radio.

Cartea Daniel reprezintă o evidenţă puternică în ceea ce privește autenticitatea profeției din Biblie. Aceasta are ca rezultat o demonstrație concludentă a originii divine a Scripturii.

Conferinţa va avea loc la Biserica Baptistă “Golgota” din Timisoara (Str. Piaţa Atena, Nr. 1) în data de 4 – 5 octombrie, de la ora 18:00. Vineri şi sâmbătă – de la ora 9:30, iar duminică, 6 octombrie, Jimmy de Young Jr. va predica la Biserica Baptistă “Stânca” din Timişoara (Strada Orşova, nr.2).

Înscrieri online: la miriam@liferomania.org
sau Tel: 0761-377-746 / 0760 -357-241

Conferinţa este organizată de IGC – Biserica Internaţională din Timişoara, Biserica Baptistă “Golgota” Timişoara împreună cu LIFE ROMANIA & Asociaţia Creştină MIA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.