Un lider religios din Arabia Saudită dorește distrugerea bisericilor

abdul

Foto de la Blagovest-info.ru

Șeicul Abdul Aziz bin Abdullah, liderul religios al Arabiei Saudite, a vorbit despre necesitatea de a distruge toate bisericile creștine din regiune la o întâlnire recentă cu o delegație din Kuweit, ne informează Christian Telegraph .

Potrivit șeicului distrugerea bisericilor creștine este în deplină concordanță cu legile vechi, care prevăd că singura religie care este permisă a se practica în Peninsula Arabică, este Islamul. Acest șeic este cel mai mare lider religios din Arabia Saudită, el conducând mai multe organizații religioase din zonă. El a mai făcut declarații asemănătoare în luna martie a acestui an.

Declarația a fost făcută după ce un parlamentar kuweitian, Osama al-Munaver, a spus că intenționează să introducă un proiect de lege care interzice construcția de biserici noi și orice locașuri de cult non-musulmane în Kuweit.

În Arabia Saudită există aproximativ 4 milioane de imigranţi creştini, care nu au voie să-şi practice religia decât acasă sau în locuri private, apostazia de la islam fiind pedepsită cu moartea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.