Un lider religios din Arabia Saudită dorește distrugerea bisericilor

abdul

Foto de la Blagovest-info.ru

Șeicul Abdul Aziz bin Abdullah, liderul religios al Arabiei Saudite, a vorbit despre necesitatea de a distruge toate bisericile creștine din regiune la o întâlnire recentă cu o delegație din Kuweit, ne informează Christian Telegraph .

Potrivit șeicului distrugerea bisericilor creștine este în deplină concordanță cu legile vechi, care prevăd că singura religie care este permisă a se practica în Peninsula Arabică, este Islamul. Acest șeic este cel mai mare lider religios din Arabia Saudită, el conducând mai multe organizații religioase din zonă. El a mai făcut declarații asemănătoare în luna martie a acestui an.

Declarația a fost făcută după ce un parlamentar kuweitian, Osama al-Munaver, a spus că intenționează să introducă un proiect de lege care interzice construcția de biserici noi și orice locașuri de cult non-musulmane în Kuweit.

În Arabia Saudită există aproximativ 4 milioane de imigranţi creştini, care nu au voie să-şi practice religia decât acasă sau în locuri private, apostazia de la islam fiind pedepsită cu moartea.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.