SUA: Ostilitatea față de creștini, în creștere

sua-bibleOstilitatea față de creștini în societatea americană este în creștere într-un ritm alarmant, conform unui studiu făcut de Consiliului de Cercetare a Familiei și Institutul Liberty. Anul trecut au fost luate în considerare 600 de cazuri de discriminare împotriva creștinilor, în acest an experții au observat aproape 1200 de cazuri.

Portalul Charisma Media citează un caz  al unei studente pe nume Audrey Jervis, care a fost rugată de două ori de profesorul ei să-și dea jos crucea pe care o purta la gât sau să nu o expună la vedere, considerând că este un obiect ofensator pentru colegii nou-veniți.

Fostul  jucător NFL, Craig James, este o victimă a ostilităților făță de creștini. El a fost demis din funcția de analist de la canalul FOX Sports din cauza poziției sale negative asupra  “căsătoriei” gay. Potrivit experților de la Consiliului de Cercetare a Familiei și de la Institutul Liberty, probabil creștinii din Statele Unite se vor confrunta mai mult cu discriminarea decât membrii altor comunități religioase.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.