Conferința “Descătușare prin iertare” la Sibiu

Conferinta Iertare

Asociaţia “Phoneo” şi Accesează Viața organizează conferinţa cu titlul: “Descătuşare prin iertare”. Vom încerca să descoperim care sunt efectele iertării \ neiertării în viaţa noastră din perspectivă psihologică şi teologică. Fie că ai rănit, ai fost rănit sau trăieşti cu un sentiment acut de vinovăţie, ai nevoie să fii descătuşat, să găseşti răspunsuri la întrebările tale. Te aşteptăm! Intrarea este liberă.

Vorbitori:
Dr. Andrei Pătrîncă, medic specialist psihiatru, consilier analitic-existenţial în formare, laureat cu premiul juriului pentru ”Cel mai activ medic pe internet” la Gala Medicilor 2013.

Rev. Allen Carmichael, absolvent al Facultăţii de Teologie Toccoa Falls, deţine un Masterat în Teologie (MA of Divinity) de la Universitatea Emory, Atlanta. El este și pastor al Bisericii Metodiste Unite Kresge Cedartown, SUA.

Cristian Istrate, absolvent al Universităţii de Ştiinţe Politice şi ale Comunicării, absolvent al Seminarului Evanghelistic Metodist din Ierusalim și masterand în Teologie Biblică. A slujit în lucrarea creştină și umanitară atât în țară, cât și în străinătate, îndeosebi colaborând cu biserica persecutată din Orientul Mijlociu. În prezent este pastor în cadrul Bisericii Metodiste Unite România.

Data: 21 noiembrie 2013
Ora 18:00 până la 20:00
Locatia: Str. G. Bariţiu, nr. 5, 7, Biblioteca Judeţeană „Astra”, Corp B, Sala de lectură, etajul V, Sibiu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.