Fotbalistul brazilian Breno s-a întors la Domnul în închisoare în Germania

La optsprezece ani a fost declarat cel mai bun jucător din prima ligă braziliană. Breno, fostul fundaș al lui Bayern, în vârstă de douăzeci şi trei de ani, era considerat un mare talent înainte de a se confrunta cu o serie de accidentări, urmată de condamnarea la trei ani și nouă luni de închisoare, după ce și-a incendiat casa închiriată din Munchen.

Foto de la tikitaka.ro

Foto de la tikitaka.ro

A fost trimis la o închisoare unde a cunoscut Evanghelia, s-a convertit și a cerut să fie botezat, în conformitate cu portalul Gospel Prime. Pastorul Teodoro de la Biserica Baptistă din Munich a fost cel care l-a evanghelizat pe fotbalist în închisoare și a fost alături de el din momentul în care a fost arestat, ne spune soția fotbalistului, Renata Borges.

„Suntem foarte mulțumiți, a fost o zi de mare bucurie. Dumnezeu ne-a întărit fără îndoială viața noastră spirituală; cu Dumnezeu este tăria noastră”, a spus soția sa. Renata spune că nu e ușor să trăiești departe de țara ta într-o situație ca aceasta. Pastorul Teodoro a fost, de asemenea, aproape și de jucătorul Ze Roberto când acesta juca în Germania, cu câțiva ani în urmă.

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine