Franklin Graham a predicat pentru prima dată în Thailanda

„Fiecare dintre noi, la un moment dat în viață, a privit în sus la stelele de pe cer, și ne-am mirat și întrebat ‘Este ceva sau cineva în spatele acestui unives?‘ ” a spus Franklin Graham la o mulțime de reporteri și fotografi, joi, în Chiang Mai, Thailanda.

Franklin Graham si liderul tailandez  (Foto BGEA)

Franklin Graham si liderul tailandez (Foto BGEA)

De vineri până duminică, mii de oameni din toate colțurile Thailandei au participat la Festivalul Viață din Abundență. Creștini thailandezi s-au rugat și au invitat prietenii și vecinii lor care au venit la festival.

Pentru trei seri, Franklin Graham a împărtășit mesajul de schimbare a vieții a lui Isus pe stadionul Chiang Mai’s 700-Year Anniversary. „Nu vin să prezint Thailandei o religie”, a spus Graham. „Sunt aici pentru a vorbi despre Dumnezeu și cum o putem avea o relație cu El, și că relația cu Dumnezeu poate fi stabilită doar într-un fel. Isus a spus: Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.”

Franklin Graham a venit prima dată în Thailanda în 1975 și a revenit de mai multe ori cu organizația Samaritean Purse, care a oferit ajutor umanitar refugiaților în timpul crizelor și dezastrelor naturale. În urmă cu doar trei săptămâni, fiul său, Will Graham, a predicat Evanghelia la 12.000 de persoane în Udon Thani, în partea de est a Thailandei. Mai mult de opt sute de persoane au răspuns la invitația lui de a-L accepta pe Hristos. „Vreau ca thailandezii să Îl cunoască pe Dumnezeu, care iubește Thailanda”, a spus Graham. „Dumnezeu L-a dat pe Fiul Său, Isus Hristos, pentru poporul thailandez. „

Scrie un comentariu

1 comentariu

  1. sorin 27 noiembrie 2013

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine