Starea de sănătate a lui Billy Graham s-a deteriorat în mod semnificativ

Starea de sănătate a lui Billy Graham s-a deteriorat semnificativ în ultimele zile, a declarat fiul său Franklin Graham, președintele Billy Graham Evangelistic Association ne relatează revista Charisma News.

Billy Graham | Foto: Charisma News

Billy Graham |
Foto: Charisma News

„Starea de sănătate a tatălui meu s-a deteriorat în ultimele zile. Nici măcar nu sunt sigur dacă el este conștient de faptul că Nelson Mandela a trecut în eternitate. Puterea l-a lăsat. Cele mai importante organe vitale sunt în stare bună, dar pur si simplu este slăbit, este fiind acasă „, – a spus Franklin în timpul evenimentului de caritate de dinainte de Crăciun.

Vă amintim că în luna noiembrie, Billy Graham a împlinit 95 de ani. Câteva săptămâni mai târziu, el a fost spitalizat din cauza unor probleme pulmonare care le-a avut în ultimii ani.

„Tatăl meu nu a renunțat. El este înconjurat de oameni cărora le pasă de el, îl iubesc. Deci e pe mâini bune. El este deja de 95 de ani și rugăciunile pentru sănătatea tatălui meu sunt întotdeauna binevenite”- a spus fiul său după ultima externare din spital.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107