Susține proiectul „30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană 2014”

coperta 30 zile 2014

Proiectul „30 de Zile de Rugăciune” continuă să fie bine primit în toată lumea.

Scopul acestui ghid de rugăciune este să inspire și să ghideze fiecare cititor în timp ce mijlocește în fața Tronului Celui Preaînalt. Vă încurajăm să căutați mai multe informații și să câștigați o mai bună cunoaștere a lumii islamice și a lucrării lui Dumnezeu în rândul musulmanilor, cât și o cunoaștere mai bună în ce privește dezvoltarea relațiilor de prietenie cu musulmanii din zona dumneavoastră.

Noi, echipa Știri Creștine am tradus și distribuit online acest ghid de rugăciune din anul 2009. Din 2012 în parteneriat cu Tineri Pentru Misiune Mediaș și Frontiers Romania am început să tipărim și să distribuim acest ghid la biserici și la cei dornici să se roage pentru alții. Mulțumim celor care ne-ați susținut financiar și celor care s-au rugat împreună cu noi. Dumnezeu continuă să lucreze în Lumea Musulmană! Mulțumim, de asemenea, partenerilor media care au fost implicați în acest proiect anii trecuți. Vă invităm să fiți și anul acesta alături de noi!

Pentru că în fiecare an am ajuns în situația să avem cerere mai mare de reviste decât am tipărit vă invităm să fiți parteneri și să ne ajutați cu tipărirea și distribuirea. Dorim să tipărim cel puțin 2000 de bucăți, costul de tipărire și distribuție a unui ghid ajungând la aproximativ 1 euro. Perioada de rugăciune va fi 28 iunie – 27 iulie 2014. Pentru a fi distribuit până în 28 iunie dorim să terminăm de tipărim până la sfârșitul lunii aprilie 2014.

Precizăm că am distribuit gratuit aceste reviste. Pentru cei care doresc să susțină financiar acest proiect o puteți face în următoarele moduri:

1. Prin Paypal la adresa: contact@stiricrestine.ro

2. Prin transfer bancar la conturile:

Nume cont: Pop Viorel
Cont Lei: RO88 RZBR 0000 0600 1272 7149
Cont Euro: RO34 RZBR 0000 0600 1272 7151
cod swift: RZBRROBU

Raiffeisen Bank Medias
Str. I.C. Brătianu, nr 3

Vă rugăm să precizați: Donație proiect 30 zile!

Pentru cei care doriți să primiți chitanță pentru donația făcută vă rugăm să ne contactați pe e-mail. 

Pentru bisericile sau organizațiile care doresc să susțină acest proiect, le putem trimite numărul de reviste pe care îl doresc dacă fac o donație care să acopere tipărirea pentru revistele dorite. 

UPDATE

Am reușit să tipărim 1500 de reviste. Puteți comanda folosind formularul de mai jos:

[contact-form-7 id=”336740″ title=”Comanda ghid de rugăciune”]

Obs. Cei care comandați mai multe vă rugăm să ne scrieți după adresă și la ce biserică (sau persoane) le veți distribui.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.