Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Mai mult de 300 de mii de oameni s-au pocăit în 2 zile pe plajele din Venezuela

evanghelizare-pe-plajaÎn Venezuela în timpul evenimentului anual național al mișcării “El Evangelio Cambia” (Evanghelia schimbă) în zilele de 3 și 4 martie a avut loc o evanghelizare în masă, ne informează centru de presa al acestei mișcării.

În timpul campaniei mai mult de 300 de mii de oameni l-au acceptat pe Cristos. Campania a fost realizată pe plaje, locuri turistice și străzi din Venezuela. Mii de tineri creștini au fost parte din această campanie.

evanghelizare-pe-plaja2

Transformarea mesajul lui Isus Hristos a fost spus turiștilor de pe plaja din Aragua, Carabobo, Falcon, Nueva Esparta, Sucre și Vargas, precum și pe străzile și piețele din diferite orașe: Carupano, Colonia Tovar, El Callao, Pretoria, Maracaibo, Merida, Puerto Ordaz, San Cristobal și altele.

Scopul campaniei este în principal implicarea tinerilor în a transmite mesajul dragostei lui Isus la oameni prin drame, coregrafie sau mesaj direct. Amintiți-vă ca prin mișcarea “El Evangelio Cambia”, în anul 2013, peste 1,8 milioane de persoane l-au primit pe Hristos în Columbia. (vezi aici și aici)

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Un comentariu
  1. SERGIU 7 aprilie 2014 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.