Deputatul Remus Cernea dorește ca steagul gay să fie arborat pe clădirea Palatului Parlamentului

Comunitatea de homosexuali din România are o cerere mai puțin întâlnită în Palatul Parlamentului, și anume, să se p255766246_Termită ca steagul homosexualilor, steagul curcubeu, să fie arborat pe clădire în perioada 2 – 8 iunie, perioadă când are loc GayFest. (GayFest, organizat în București, este numele festivalului anual al persoanelor lesbiene, gay, bisexuale și transgen (LGBT) și durează aproape o săptămână. Este organizat de ACCEPT,  cea mai mare asociație LGBT din țara noastră. Acest festival primește suport și finanțare de la Ministerul Sănătății, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării și diverse organizații private. Se pare că parlamentarii nu știu ce poziție să adopte, deoarece nu vor să supere comunitatea de homosexuali, dar nici să se pună rău cu populația care nu aprobă homosexualitatea. 
Totuși, nu toți politicienii gândesc așa. Deputatul Remus Cernea a trimis o scrisoare aleșilor prin care a cerut ca steagul gay să fie arborat pe clădirea Palatului Parlamentului. Totodată, deputatul Cernea l-a invitat în România pe câștigătorul finalei Eurovision, pentru a participa la parada homosexualilor din data de 7 iunie. 
Politicianul este de părere că în România un astfel de gest ar indica că autorităţile înţeleg şi îşi asumă cu adevărat drepturile omului, care sunt şi drepturile persoanelor LGBT."În România, în perioada 2 - 8 iunie, va avea loc Gay Fest. Cu acest prilej am propus Parlamentului şi Guvernului României să arboreze acest steag, în semn simbolic, că autorităţile din România înţeleg şi îşi asumă cu adevărat drepturile omului", a declarat Remus Cernea. (Surse: Libertatea, Antena3)

Deși mulți dintre creștini nu sunt conștienți că lucrurile acestea chiar au loc și în țara noastră, totuși sunt reale și este nevoie de rugăciune, de post și de mijlocire pentru ca România să nu urmeze exemplul prost al altor națiuni. Noi nu trebuie să urâm homosexualii, dar trebuie să urâm ceea ce fac ei și să nu dorim ca aceste lucruri să fie considerate o normalitate. Avem exemple din Biblie care ne vorbesc despre astfel de oameni, dar și despre pedeapsa lui Dumnezeu. „Să nu ne potrivim chipului veacului acesta...”

 

 

2 Comentarii
  1. Nume* Romulus 27 mai 2014 Reply
  2. Poet Paul 27 mai 2014 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.