Un cântăreț „creștin” de muzică heavy metal recunoaște că e ateu și că și-a mințit fanii pentru a-și vinde muzica

Lambesis-300x165O formație renumită ca fiind creștină, al căruit co-fondator este condamnat la închisoare pentru angajarea unui criminal ca să o omoare pe fosta soție, a recunoscut că și-a convins fanii că cei din formație sunt creștini pentru a-și vinde muzica.

„Adevărul este că eu sunt ateu”, a declarat într-un interviu, Tim Lambesis, liderul formației As I Lay Dying, pentru Alternative Press. „De fapt, nu am fost primul tip din formație care nu e creștin. Cred că eu am fost al treilea om care a încetat să mai fie creștin. Cei doi care au mai rămas nu mai vor să discute despre asta.”

Se pare că soția lui Lambesis, Megan, a scris în actele de divorț că acesta a încetat să mai practice o viață de creștin și a devenit ateu. Lambesis a recunoscut că s-a lăsat de pocăință și acum este ateu, datorită unui colegiu la care s-a înscris. „În procesul în care am încercat să-mi apăr credința, am ajuns să văd că celălalt punct de gândire era mai puternic”, a declarat Lambesis.

Și cum un păcat duce la alt păcat, renunțând la credința în Hristos, a ajuns să-și justifice acțiunile:

„Legat de prima oară când mi-am înșelat nevasta… interpretarea moralității îmi convine acum. Mă simt mai puțin vinovat. Ei bine, căsnicia nu e un lucru real, deoarece creștinismul nu e real. Dumnezeu nu  e real”, a declarat acesta.

Însă, Lambesis continuă să pozeze în creștin, la fel cum fac cei din formația lui, pentru a-și putea vinde muzica fanilor creștini.  

„Îmi amintesc de un festival creștin în care unul din cei prezenți a dorit ca unul din băieți (cei din formație) să își spună mărturia, iar el a înghețat și a lăsat ca un altul din trupă, care era creștin la acea vreme, să răspundă la întrebare. Am râs atât de mult după aceea, dar numai pentru că era jenant”,  a declarat Lambesis. „Am avut turneu cu multe alte formații de rock creștin, care, de fapt, nu sunt creștini și care, la fel ca noi, fac asta doar pentru bani. Mulți părinți creștini spun copiilor: „Da, poți cumpăra acest CD cu formația As I Lay Dying, pentru că e o formație creștină. Nici nu se gândesc să verifice versurile”, a mai spus Lambesis.

Cântărețul este acum în închisoare cu o pedeapsă de 6 ani.

Anul trecut, după ce a lansat câteva piese „creștine” cu un mesaj mai ciudat, fiind întrebat ce legătură au versurile cu creștinismul și cu Dumnezeu, acesta a răspuns că au legătură, dar sunt mai …întunecate ca să prezinte momentele mai întunecate din viața lui.

(ChristianNewsNetwork)

Un comentariu
  1. Poet Paul 20 iunie 2014 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757