Liberia: Patru pastori penticostali au murit din cauza virusului Ebola

ebolaPatru pastori penticostali au murit în Monrovia, Liberia, din cauza virusul Ebola, au declarat liderii organizației Assemblies of God (Adunările lui Dumnezeu) pentru Charisma News. De asemenea și alți creștini au murit în Koindu, Sierra Leone, tot din cauza virusului.

Din cauza fricii de a contracta virusul mortal, mulți oameni au început să se întoarcă la Dumnezeu.

„Facem apel de rugăciune la biserici, pentru protecția lui Dumnezeu, pentru frații și surorile noastre, care suferă de aceasta boala teribilă,” – a spus Greg Mundis, director executiv al Assemblies of God.”

Potrivit Charisma News, Guineea, Sierra Leone, Liberia, Nigeria și Congo sunt în carantină, și se confruntă cu lipsa de alimente. Assemblies of  God încearcă să ajute în zonele în care virusul a cauzat cele mai mari pagube: Liberia, Sierra Leone și Guineea.

Le mulțumim tuturor celor care sprijină continuu lucrarea noastră de vedere financiar. Datorită acestui lucru avem posibilitatea de a servi pe cei nevoiași. Avem toate instrumentele necesare, așa că am trimis imediat ajutor pentru frații și surorile noastre din Africa„, – a declarat Randy Hurst, director de relații publice în cadrul Assemblies of God.

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine