Protest pastoral în Michigan: „Iată-ne împreună albi şi negri, pregătiţi să mergem la închisoare!”

Breaking Christian News: Sute de pastori şi lideri creştini din Michigan s-au întrunit pe treptele Capitoliului de Stat din Lansing, Michigan, pentru a ţine o conferinţă de presă în semn de protest faţă de mişcarea intensă din cadrul Legislaţiei statale de a modifica Codul Drepturilor Civile – Elliott Larson – prin includerea orientării sexuale, identitatea genului şi expresia genului. „Noi, subsemnaţii pastori creştini ai statului Michigan, ne declarăm opoziţia faţă de adăugarea orientării sexuale, identităţii de genului şi a altor desemnări în cadrul Codului Drepturilor Civile Elliott Larson” – citeşte pastorul Doug Levesque, din cadrul Bisericii Baptiste „Emanuel” Corunna, Michigan, declaraţia comună a pastorilor.

via breakingchristiannews.com

via breakingchristiannews.com

Pastorii au spus că legislaţia din alte state, care a fost menită a proteja homosexualii, a sfârşit prin discriminarea oamenilor de credinţă, menţionând recentul caz din Houston, Texas, în care slujbele, schiţele şi mesajele pastorilor au fost somate de către primar. “Agenda homosexuală este o mişcare împotriva libertăţii, care a dus la persecuţia pastorilor şi a oamenilor de afaceri creştini din toată ţara, a căror libertate de exprimare şi a religiei este luată sub masca aşa-numitor libertăţi homosexuale. Nu există nimic civil în asta!” – Stacy Swimp, preşedintele Consiliului Naţional Creştin de Conducere.

“Acei care doresc drepturi speciale pentru orientarea sexuală caută să rescrie fibra morală tradiţională a societăţii noastre” – Tim Berlin, pastor senior al Bisericii Baptiste “Credinţa” din Warren. “Nu ştiu un alt exemplu al slujbelor susţinute de pastori să fie somate, cu excepţia Germaniei naziste şi a Rusiei comuniste. Acest lucru îl găsesc ironic deoarece primul exemplu de acest fel care se întâmplă în America vine din partea comunităţii LGBT.” Pastorul R.B. Ouelette, Bridgeport, Michigan.

Pastorii susţin că datoria Legislaţiei din Michigan este de a afirma şi susţine constituţional libertatea pentru oricine – inclusiv pentru oamenii de afaceri –  nu să adopte legi care să ofere favoruri speciale, să ofere statut special sau să garanteze protecţii speciale pentru unii în timp ce constrânge şi pedepseşte pe alţii.

Pastorul Swimp a concluzionat: “Fără îndoială că dacă aţi decide să mergeţi mai departe cu această nedreptate gravă, eu, orice credincios născut din nou pe care îl cunosc, precum şi orice pastor pe care îl vedeţi aici nu vor asculta de legea voastră nedreaptă. Iată-ne împreună albi şi negri, pregătiţi să mergem la închisoare!”

2 Comentarii
  1. georgeta 25 octombrie 2014 Reply
  2. Nume* nastase adrian 22 ianuarie 2016 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.