Dublă sărbătoare la Biserica „Providența” Tulca

7594_855556191151740_6687266578018065548_n

Data de 26.10.2014 a constituit pentru Biserica „Providența” din Tulca, păstorită de pastorul Ghiță Chișe, un motiv de dublă sărbătoare. Prin harul Domnului este al treilea botez din acest an, biserica crescând astfel cu 12 persoane dornice să-L slujească pe Dumnezeu cu credincioșie.

La acestă mare bucurie a bisericii s-a adăugat și sărbătoarea mulțumirii. Dumnezeu a binecuvântat biserica Sa din Tulca atât din punct de vedere material, cât și din punct de vedere spiritual. El avut putere să atât inimilor de 14 ani, cât și celor de vârsta a treia. Răzvan, cel mai tânăr dintre cei 12, a mărturisit cu toată inima că deși este tânăr are păcate și are nevoie de iertarea primită în dar. Dorința inimii lui cât și a celorlați 11 este să Îi poată sluji cu credincioșie lui Dumnezeu toată viața.

Timpul de închinare prin cântare a fost condus de fratele Andrei Iovan alături de grupul de băieți. Acesta a îndemnat biserica la mulțumire prin cuvintele  Psalmului 103:1-8, pregătind astfel inimile pentru Cuvânt. Spre lauda Domnului și spre zidirea celor prezenți a cântat fanfara, corul și grupul de băieți.

Cuvântul a fost predicat de fratele Teofil Cotrău. Predica a fost centrată în jurul ideii de mulțumire și credincioșie, și cum acestea două sunt mai mult decât necesare în viața unui creștin. Suportul biblic a fost Psalmul 103. La această sărbătoare a fost invitat fratele Gili Indrie și fratele Iulian Necea. Botezul a fost oficiat de pastorul bisericii, Ghiță Chișe.

Lăudat fie Domnul pentru toate îndurările și bunătățile pe care le-a revărsat peste biserica din Tulca.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.