Ziua Internaţională de Rugăciune pentru Biserica Persecutată

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZiua Internaţională de Rugăciune pentru Biserica Persecutată (IDOP în engleză) este o zi internaţională de mijlocire pentru toţi creştinii prigoniţi din toată lumea. Obiectivul ei principal este mobilizarea la rugăciune şi la activitatea de sprijinire a comunităţilor creştine prigonite pentru credinţa creştină.

De asemenea se încurajează rugăciunea pentru sufletele opresorilor, pentru naţiunile care promovează persecuţia şi pentru cei care o ignoră.

Anul acesta Ziua de Rugăciune pentru Biserica Persecutată este duminică 2 noiembrie, dar nu numai în această zi ci oricând când dumneavoastră, biserica, familia, şcoala sau grupul dumneavoastră poate onora această importantă chemare la rugăciune.

Organizaţia internaţională Open Doors, estimează că aproximativ 100 de milioane de creştini sunt persecutaţi în peste 60 de ţări din lume. De asemenea se apreciază că aproape 70 % din populaţia lumii trăieşte în zone cu restricţii religioase severe, majoritatea acestora fiind creştini.

Şi dacă suferă un mădular, toate mădularele suferă împreună cu el; dacă este preţuit un mădular, toate mădularele se bucură împreună cu el. Voi sunteţi trupul lui Hristos, şi fiecare, în parte, mădularele lui.(1 Corinteni 12:26-27)

Mai multe informaţii pe http://www.onewiththem.com/idop/ şi  http://lp.opendoorsusa.org/idop/2014/

Dacă doriți să descărcați video în limba română pentru al proiecta maine în biserica dvs. și cardurile vă rugăm să accesați link următor http://we.tl/CQgcrKYf4H.

Silviu Luncan (colaborator Știri Creștine) a pregătit un PowerPoint pe care îl puteți descarca de aici!

Puteți distribui pe Facebook sau printa cardurile de rugăciune.

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine