Franklin Graham: „Festivalul Speranței” în Ucraina

_29678Franklin Graham, fiul binecunoscutului evanghelist, Billy Graham, va organiza „Festivalul Speranței” în Lviv, Ucraina. (Christian Telegraph). Festivalul va avea loc în luna iunie a anului 2015, la stadionul „Arena Lviv”, care este cel mai mare din regiunea de vest a țării. Sunt așteptați 35000 de oameni la acest eveniment.

Parte din Festivalul Speranței va conține un bogat program muzical, care va fi susținut de binecunoscuți artiști și grupuri din diferite părți ale lumii și ale Ucrainei, precum și coruri reunite din regiunea vestică.

„Va fi o atmosferă incredibilă, muzicieni buni, mărturii încântătoare, o predică inspirată de Cuvântul lui Dumnezeu. Scopul acestui festival – cu sprijinul și ajutorul unui mare număr de creștin din toate orașele din Ucraina, indiferent de vârstă, naționalitate, statul social, religie sau politică – va aduce un mesaj de speranță, bazat pe valorile creștine”, au declarat organizatorii.

Ne amintim că primul Festival al Speranței cu Franklin Graham a avut loc în anul 2007, la Kiev pe stadionul „Olympiyskiy.”

Rugați-vă pentru acest eveniment.

 

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine