SUA: Ateismul e protejat de lege

Atheist_Bus_Campaign_Citaro

AFR vă recomandă mai multe articole despre ateism și mărturii ale celor care din atei au ajuns creștini.

De la ateism la Dumnezeu: Citiţi mărturia unei persoane care a respins credinţa, a devenit ateu, şi s-a reîntors la credinţă. Titlul articolului lui reflectă traseul lui spiritual şi intelectual „Why God will never die” („De ce Dumnezeu nu va muri niciodată”): (LINK)

Ateismul e protejat de lege: În ultimele luni tribunalele americane au emis decizii care, la nivel colectiv, denotă că ateismul şi umanismul secular sunt protejate prin lege ca forme de expresie a opiniilor: (LINK) 

Ateismul agresiv: Ateii Americii devin tot mai agresivi de la zi la zi. Rămân confidenţi că într-o bună zi oamenii religioşi vor dispare, chiar şi în America. O carte pe acest subiect, scrisă de doi sociologi americani, tocmai a fost publicată în America. Recomandăm o recenzie care exprimă scepticism faţă de teoriile lor: (LINK)

Dumnezeu şi ateismul – ce să credem? Ateii sunt frustraţi că ateismul nu e îmbrăţişat pe scară largă. Comentariul alăturat explică de ce: e mai uşor să crezi în Dumnezeu decât să nu crezi. E mai mult logic decât ilogic să crezi în existenţa lui Dumnezeu: (LINK)

1 comentariu

  1. constantin 3 decembrie 2014

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.