Iran: Un pastor penticostal a fost arestat

jail-bars-and-cuffs1Liderul unei biserici penticostale iraniane a fost arestat în Teheran de către forțele de securitate ale statului, potrivit agenției de știri Asirian International.

Pastorul Victor Beth Tarmez a fost reținut pe data de 26 decembrie, după un raid acasa la el, unde se ținea un serviciu de biserica. Rapoartele spun că agenții de securitate au separat bărbații și femeile și le-au confiscat documentele de identitate și telefoanele. Calculatorul și cărți ale pastorului au fost, de asemenea, confiscate.

Un purtator de cuvant al Alianței Bisericilor Iraniene, a declarat: „Forțele de securitate ale statului au percheziționat casa pastorului Victor Beth Tarmez, confiscând bunurile sale personale și l-au transferat la închisoarea Evin. În ultimii ani am asistat la valuri de arestări ale creștinilor în perioada Crăciunului. ”

Rugați-vă pentru acest pastor arestat, ca să fie eliberat. Vă amintim de asemenea să vă rugați pentru pastorul Saeed Abedini, care e închis în Iran.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107