Președintele Klaus Iohannis este invitat să participe la un serviciu de închinare într-o Adunare Creştină după Evanghelie

e84411aca3c9cc351b16c9e54e66c661Printr-o scrisoare adresată președintelui României, Virghil Achihai, președintele Alianței Evanghelice din România, îl invită pe Klaus Iohannis  să participe la o slujbă într-o Biserică Creștină după Evanghelie.

Domnule Preşedinte, la început de an doresc să vă urez în numele credincioşilor creştini după evanghelie şi al meu personal, binecuvântarea lui Dumnezeu în responsabilitatea pe care o aveţi ca Preşedinte al României. În acelaşi timp, alături de mulţi alţi credincioşi din România, în această săptămână ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvânteze ţara noastră. Îmi face o deosebită bucurie să constat deschiderea pe care o aveţi în a vizita diferite Biserici. În acest context, vă adresez invitaţia de a participa la un serviciu de închinare într-o Adunare creştină după evanghelie, la o dată convenabilă, fie că este în Bucureşti, într-un alt oraş din ţară sau în diaspora.

Puteți citi întreaga scrisoare de mai jos:

iohanis

2 Comentarii
  1. Dan 10 ianuarie 2015 Reply
  2. Nume* anonimus 11 ianuarie 2015 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.