Sarah Palin către Obama: ISIS vrea capul tău, dar creştinii se roagă pentru tine

Sarah-palin-cpac

Sarah Palin a făcut un apel către preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, declarând că acesta ignoră ameninţarea islamică pe când creştinii luptă bătălii spirituale pentru el, anunţă Charisma News.com

„Trezeşte-te, Domnule Preşedinte. În timp ce creştinii îşi pleacă capurile şi se roagă pentru tine, islamiştii radicali cer să-ţi taie capul”, a spus fostul guvernator din Alaska la Conferinţa Acţiunea Politică Conservatoare.

Obama a  evitat să egalizeze Statul Islamic cu Islamul, mergând până acolo că a declarat că războiul vestic cu islamul este o minciună urâtă. De asemenea a comparat grupările teroriste islamice cu cruciadele creştine.

„Ţinându-le lecţii creştinilor despre cum să nu fie aroganţi faţă de islamismul radical nu va opri islamiştii din a ucide creştinii”, a mai spus Pallin în discursul ei de la CAPC.

Ea a accentuat că ignorând adevărul nu îl faci să dispară, iar rugăciunea rămâne singura soluţie pentru salvarea acestei ţări, în timp ce islamiştii fac ameninţări îndrăzneţe şi oribile împotriva liderilor noştri.

 

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine