Vești despre pastorul Saeed Abedini

Saeed și cei doi copii ai săi în anul 2010

Saeed și cei doi copii ai săi în anul 2010

Deși se fac eforturi din multe părți pentru a-l elibera pe pastorul Saeed Abedini, situația nu pare să se schimbe în bine. Deși autoritățile iraniene au eliberat alți prizonieri americani, se pare că în cazul lui Abedini, acestea au hotărât să mărească presiunea pentru ca acesta „să renunțe la credința în Isus și să se convertească la islam, altfel nu va fi niciodată eliberat din închisoare.”

Naghmeh Abedini, soția pastorului, a oferit recent informații despre starea sa:

„Astăzi tatăl lui Saeed a putut să-l viziteze în închisoare (în spatele unui geam de sticlă). Vizitele la închisoare sunt întotdeauna dificile. Este dureros ca tatăl lui Saeed să intre în acea închisoare întunecoasă și să-și vadă fiul în lanțuri și hărțuit de gărzi. Saeed nu este intimidat și, pe măsură ce presiunea crește, se agață tot mai mult de Isus. Saeed a devenit o mare mărturie în acea închisoare. A putut să vadă unele din mesajele și cuvintele voastre de încurajare și spune că de multe ori își amintește de acele mesaje până la următoarea vizită. Este ca și cum ducem bucăți de lumină și speranță în închisoare. Voi toți ați fost o mare încurajare pentru eu și vreau să vă mulțumesc.

2013 - Cei doi copii ai lui Saeed și Naghmeh Abedini

2013 – Cei doi copii ai lui Saeed și Naghmeh Abedini

A fost destul de frustrant să văd o înțelegere de eliberare a altor prizonieri fără să conțină și eliberarea lui Saeed. Iranului i s-a oferit o mare oportunitate de a arăta bună credință eliberându-l pe Saeed și pe ceilalți americani deținui, totuși, nu doar că îl țin captiv pe Saeed, ci au mărit acum și presiunile asupra lui și a celorlalți americani.

Din toate aceste vești bune și vești rele am învățat să-mi ațintesc privirea la Isus și să nu mă las clătinată.Citesc toate mesajele voastre și încerc să le transmit lui Saeed. Vă mulțumesc pentru rugăciunile și sprijinul vostru. ”

Naghmeh Abedini

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine