CHINA: Creștini arestați pentru „activități creștine ilegale”

Cheng Jie și soțul ei, Du Hongbo, împreună cu copiii lor

Cheng Jie și soțul ei, Du Hongbo, împreună cu copiii lor

Dacă pentru anumiți creștini, suferința din închisoare s-a terminat, pentru câțiva creștini din China, procesul tocmai a început.

Trei creștini au fost recent condamnați la doi ani de închisoare pentru implicare într-o grădiniță administrată de către biserică. În plus, cel care a printat manuale creștine „ilegale” pentru Grădinița Hualin a fost condamnat la 21 de luni de închisoare. Printre cei condamnați se află directoarea grădiniței, Cheng Jie, diaconul bisericii, Huang Quirui și o membră a bisericii, Li Jiato, mamă a doi copii. Fiecare dintre acești credincioși au fost, de asemenea, amendați.

Cei patru participanți au fost condamnați la sfârșitul lunii aprilie sub acuzația de „operațiuni de afaceri ilegale” la Grădinița  Hualin, care este situată în sudul regiunii Guangxi. Creșa era condusă de biserica Liangren din Guangzhou a cărei adunare a suferit persecuții intense. Biserica a raportat anul trecut faptul că aproape întreaga echipă de conducere a fost deținută după ce membrii bisericii au fost implicați într-o evanghelizare la o regiune învecinată. Mai multe grădinițe și întreprinderi ce au legătură cu biserica au fost, de asemenea, percheziționate sau închise.

Vă rugăm să-i aduceți înaintea lui Dumnezeu pe acești creștini, cerând ca El să-i înconjoare cu har și pace în aceste momente de încercare. Cereți ca Dumnezeu să binecuvinteze China cu libertate religioasă și cu mântuire. Mijlociți pentru conducătorii acestei țări.

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine