Senatul SUA a votat pentru eliberarea pastorului Saed Abedini

Reuters-Mitch-McConnellSenatul SUA a trimis un mesaj puternic Iranului şi administrației Obama zilele acestea, votând în unanimitate în favoarea unei rezoluții care, în cuvintele liderului majorității din Senatul american Mitch McConnell, cere administrației Obama să „utilizeze instrumentele pe care le are în exercitarea a ceea ce ar trebui să fie un obiectiv bipartizan: asigurarea eliberării cetățenilor americani ţinuţi în detenţie de către regimul iranian.”

Liderul majorității din Senatul american McConnell a continuat să vorbească în favoarea rezoluției: “Unul dintre aceşti americani, Saeed Abedini, e închis pentru ceea ce pare a fi „crimă” presupusă de a încerca să construiască și să se ocupe de un orfelinat. Bătut, i s-a refuzat accesul la îngrijire medicală și a fost trimis la izolare, aparent aşa îi tratează regimul iranian pe cei care îndrăznesc să arate dragostea și compasiunea faţă de alții. Nicun american nu ar trebui să considere acest lucru acceptabil.

La fel cum niciun american nu ar trebui să considere ceva acceptabil închiderea pe nedrept a unui reporter sau a unui nepot care vine să-şi vadă bunica. Cred că putem fi cu toții de acord că, cel puțin, guvernul american nu ar trebui să răsplătească Iranul pentru abuzurile dizgraţioase ale drepturilor omului, nu ar trebui să acorde Iranului accesul la finanțarea pe care o dorește pentru continuarea programului său de arme nucleare şi de împuternicire a terorismului în timp ce această exploatare continuă. Prin urmare, fac apel la fiecare senator să ni se alăture în susţinerea drepturilor omului. Să adoptăm legislația senatorului Risch în această după-amiază.”

Sursa: BreakingChristiannews.com

Scrie un comentariu

1 comentariu

  1. Dunei Adrian 19 mai 2015

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine