Ziua Internațională de Evanghelizare – 30 mai 2015

1

GOD_2015-4-Seitig-RO (2)-12La Ziua Internaţională de Evanghelizare milioane de creştini din lumea întreagă s-au implicat şi au împărtăşit Evanghelia la nenumăraţi oameni. Mai mult de 30 milioane de pliante au fost distribuite. Sute de mii de oameni au decis să îl urmeze pe Hristos. Multe biserici şi organizaţii au lucrat împreună pentru succesul acestei zile.

  •  Milioane de creştini au împărtăşit Evanghelia pentru prima dată în viaţa lor şi continuă să o facă după ziua internaţională de evanghelizare.
  •  În Mexico City, 45 de membri ai unei biserici au mers să împărtăşească Evanghelia, unii pentru prima dată, şi ca rezultat 198 oameni l-au primit pe Isus.
  •  După Z.I.E. în 2013, 5.4 milioane de case în Nepal au primit Evanghelia, în 2014 6.400 biserici au lucrat împreună pentru întreaga naţiune – 76.000 de noi membrii în biserici.
  •  Adiţional la evanghelizarea personală, predicăm pe stradă, cântăm, facem vizite la spital, în orfelinate, etc.

GOD_2015-4-Seitig-RO (2)-33

GOD_2015-4-Seitig-RO (2)-30Întreaga biserică merge – la o lume pierdută!

Fiecare organizaţie misionară şi biserică se poate alătura pentru ca milioane de creştini să se mobilizeze, să meargă şi să spună mulţimilor vestea Evangheliei. Este secerişul tău!

Scopul Zilei Internaţionale de Evanghelizare (Z.I.E.) este că fiecare creştin să devină martor a lui Isus şi să ducă Evanghelia altora, să integreze noi credincioşi în biserică.

Este uşor! Fiecare creştin poate participa. Noi toţi suntem chemaţi să îi fim martori şi să dăruim ceva. Oricine poate împărtăşi despre Dumnezeu în felul lui. Este nevoie doar de dorinţă.

Este un început important! Aproximativ 90% din biserici nu împărtăşesc Evanghelia în mod regulat. Ziua Internaţională de Evanghelizare poate fi începutul unui stil de viaţă evanghelist pentru mulţi credincioşi; să spună despre Isus zilnic, săptămânal şi lunar.

GOD_2015-4-Seitig-RO (2)-28

GOD_2015-4-Seitig-RO (2)-27Dezvoltă-ţi ideile! Probabil ai deja idei despre cum să împărtăşeşti Evanghelia în această zi. Iată câteva sugestii practice legate de ceea ce ai putea să faci:

  • Unul la Unul – Invită pe cineva la tine la o cafea şi spune-i despre Isus.
  • În grupuri mici – Întâlniţi-vă în biserică și împărţiţi-vă în grupuri mici. Apoi mergeţi şi vorbiţi cu oamenii acolo unde sunt ei: pe stradă, în piaţă, în parc, etc.
  •  Poartă de grijă şi împărtăşeşte – Fă ceva bun pentru cei în nevoie, în spitale, închisori, case de copii etc, şi apoi împărtăşeşte-le Vestea Bună.
  •  Du-te în zona ta – Vizitează fiecare casă. Împărtăşeşte pe autobuz, lucrând în unitate cu alte biserici.
  •  Alte idei – concerte, întâlniri în aer liber, flash mob, banere, pliante, evenimente pe Facebook, etc.

cViziunea Global Outreach Day (Ziua internaţională de Evanghelizare Z.I.E) este de a mobiliza creştinii din peste 200 de ţări să ducă Evanghelia la toţi oamenii, peste tot pe străzi. Acest lucru nu poate fi împlinit de o singură persoană sau de o singură organizaţie, ci doar prin întreg Trupul lui Hristos, la nivel global.

Cine? Fiecare credincios! Fiecare biserică! Fiecare lucrare! Şi TU!

Cum? Folosind cea mai eficientă metoda – în acord cu darurile tale, regiunea ta şi oportunităţile tale – să ducem oamenilor Evanghelia.

Pentru pregătire, încurajăm păstorii şi liderii să se roage şi să îşi pregătească biserica pentru a împărtăşi Evanghelia. Pe site-ul nostru puteţi găsi materiale pentru pregătire. În 30 Mai puteţi organiza diferite evenimente şi de asemenea puteţi lucra împreună cu alte biserici. Duminică, 21 Mai, după programul bisericii puteţi oferi membrilor un pliant (sau

Mai multe) pe care să îl dea unui necreştin. După Ziua Internaţională de Evanghelizare, continuaţi să faceţi evanghelizare împreună săptămânal sau lunar.

Fii parte a acestei lucrări de evanghelizare globală!
Werner Nachtigal, Preşedinte Internaţional

b«Un lucru entuziasmant despre această zi este că aduce împreună oameni de peste tot, pentru a împărtăşi Evanghelia în lume. Împreună putem lupta pentru speranţă şi dragoste.»
Geoff Tunnicliffe
Alianţa Evanghelică Mondială

a«Mergi la evanghelizare, fă un pas în credinţa. Fă ceva ce nu ai făcut înainte.»
Nick Vujicic
Viaţa fără membre

f«Vreau să vă încurajez să ieşiţi cu toate forţele! Noi suntem implicaţi 100%.»
Pastor E.A. Adeboye
RCCG. Nigeria

d«Ziua internaţională de evanghelizare este o modalitate extraordinară de a încuraja oamenii să îşi împărtăşească credinţa!»
Steve Douglass
Alege Viaţa

l«Ziua internaţională de evanghelizare este o viziune de la Dumnezeu. Împărtăşesc această viziune pentru că Evanghelia să ajungă în fiecare ţară..»
Loren Cunningham
Fondator TPM

r«Ce zi va fi atunci când Evanghelia se va răspândi pe întreg globul, de pe un continent pe altul – câştigând milioane de oameni pentru Isus Hristos»
Reinhard Bonnke
Fondator Hristos pentru toate Naţiunile

Vizitează site-ul www.GlobalOutreachDay.com pentru mai multe mărturii, idei despre cum să împărtăşeşti evanghelia, pentru pregătire şi pentru a ne trimite raportul tău.

Oricine poate spune cuiva – împreună putem spune lumii întregi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.