Tineri Pentru Misiune Craiova – Un nou centru de misiune în România

După mai mulți ani în care Tineri Pentru Misiune Mediaș a trimis echipe pe termen scurt în Oltenia, a sosit timpul ca o echipă să se mute acolo.

Panorama Craiova1

Foto: Malmo Office Tower

TINERI PENTRU MISIUNE CRAIOVA va fi al șaselea centru TPM în România și primul pionierat de români. Dacă la început eram trei lucrători în echipă, Domnul ne-a ascultat rugăciunea și echipa noastră crește: pe lângă familia Bogdan și Cristina, din toamnă ni se vor alătura trei studenți de la școala de misiune din TPM Mediaș.

VIZIUNEA noastră este să ajutăm generația noastră să Îl cunoască pe Dumnezeu și să își împlinească chemarea pentru gloria Lui, aducând astfel transformare în societate și în alte națiuni! Pentru aceasta, în dependență de Dumnezeu, TPM Craiova se dedică pentru: Rugăciune, Evanghelizare, Ucenicia tinerilor, Echiparea de lucrători și lideri, Mobilizare la Misiune și Plantarea de biserici. Domnul ne-a încurajat prin Isaia 43:19, „iată, voi face ceva nou şi-i gata să se întâmple. Să nu-l cunoaşteţi voi oare? Voi face un drum prin pustie şi râuri în locuri secetoase!”

            Credem că pe măsură ce echipa și lucrarea vor crește, cu ajutorul Domnului: mulți oameni Îl vor cunoaște și-L vor iubi pe El; bisericile locale vor crește și vor lucra mai bine împreună, tinerii din zonă vor fi implicați în misiune; societatea va fi influențată de Evanghelie; noi proiecte de pionierat.

ECHIPA

YEz4iaznwRz-SQhCd1120uzfMbtZarKDbwARmLO9Y98

Familia Bogdan:

 „Suntem Mihai și Ema, avem doi copii și așteptăm al treilea în feb 2016; lucrăm cu TPM Mediaș de aprox. 7 ani. Împreună sau separat am fost în mai multe misiuni pe termen scurt în Romania, Europa, Africa, Orientul Mijlociu și Asia. La centru TPM am fost implicați în: administrare, evanghelizare, ucenicie, predicare, laudă și închinare, studiu biblic, predare, suport financiar și conducere. Pentru mai multe detalii despre noi, click aici (http://tpmcraiova.ro/familia-bogdan).”

Cristina: „Sunt Cristina, de profesie asistent medical și lucrez cu TPM Medias din 2009. Viziunea mea este sa ajut la transformarea tinerei generații de români, în oameni care Îl cunosc pe Dumnezeu și trăiesc principiile Sale în fiecare sferă a societății. Am fost în misiuni pe termen scurt în Asia, Egipt, Serbia, Republica Moldova și Oltenia. În centrul TPM Medias am slujit în departamentul școli, am format și dus echipe în Oltenia și am condus un grup de tineri dintr-un sat de lângă Medias. A sosit timpul să merg în zona la care Domnul m-a chemat încă din 2006”.

Daniel: „Mă numesc Daniel, sunt din județul Bacău am 25 de ani, iar primul meu contact cu misiunea a fost în 2006; încă de atunci am avut această dorință de a-L face cunoscut pe Dumnezeu oamenilor și de a-i provoca sa aiba o relație personala cu El. Dorința de a mă implica în Oltenia ca misionar a fost încă de la începutul Școlii de Ucecicie, din 2014.

Cred că Dumnezeu va binecuvânta mulți oameni prin lucrarea pe care o vom face. Motto-ul meu este Isaia 42: 6-7”.

Flori: „Mă numesc Flori, am 23 de ani și sunt din Slatina, jud. Olt. În adolescență am început să citesc cărți despre misiune, apoi în timpul liceului am început să merg anual în misiune, în cadrul Festivalului ProMisiune. Am fost în misiune pe termen scurt în Oltenia, India și Iordania. Dumnezeu m-a chemat la misiune și îmi doresc să trăiesc la înălțimea acestei chemări! Oltenia este locul meu natal și știu că are nevoie de lucrători. Doresc să fiu o binecuvântare pentru această zonă!”

Adriana: „Mă numesc Adriana (Dița), am 20 de ani și sunt din Craiova. Toată viața am avut impresia că Dumnezeu m-a pus în locul nepotrivit și marele meu vis era să plec cât mai departe de orașul meu natal. Dar planurile noastre nu sunt mereu în conformitate cu ale lui Dumnezeu. Am rămas uimită când Dumnezeu mi-a cerut să rămân în Craiova și mi-a spus că are planuri cu mine acolo. După o luptă interioară, am decis să ascult de El știind că în voia Lui e locul cel mai bun pentru mine. Știu că Dumnezeu va lucra peste așteptările noastre și El va aduce schimbare și lumină în Craiova”

NEVOI ȘI MOTIVE DE RUGĂCIUNE

Știm că viziunea primită este peste puterile noastre, iar pentru a persevera spre ceea ce Dumnezeu ne-a chemat avem nevoie de: mijlocitori dedicați; lucrători și echipe de misiune (pe termen scurt și lung); suport financiar (ocazional și regulat) pentru susținerea lunară a misionarilor, materiale necesare (mobilier, electrocasnice, birotică, instrumente), chiria și administrarea lunară a centrului; studenți în școala de ucenicie și misiune (DTS).   

URMĂTOARELE PROIECTE:
– Mutarea efectivă: 22 iunie
– Festivalul ProMisiune: în luna august participăm la conferința de pregătire din județul Brașov, după care ducem o echipă de misiune în Craiova și lângă Dunăre.
– Conferința națională de misiune TPM, la Cluj: 2-5 septembrie
– Sărbătoarea corturilor – rugăciune cu YWAM la Bruxel: 28 sept – 5 oct.
– Școala internațională de ucenicie și misiune la Craiova (DTS): 19 oct 2015 – 18 mar 2016.

Card DTS Craiova - RO-page-002

CONTURI BANCARE:

Fundația Tineri Pentru Misiune Mediaș
Lei: RO52RNCB0231019549760017
€   : RO15RNCB0231019549760004
Cod Swift: RNCBROBU

Banca Comercială Română, Sucursala Mediaș

CONTACT:
www.tpmcraiova.ro
craiova@ywam.ro
+4 0727 749 962

Poster DTS pt net

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine