Împărtăşind Vestea Bună în oraşul New York

Cât costă să arăţi şi să dovedeşti că creştinilor le pasă nu doar să convertească oameni, ci şi să aplice mandatul lui Isus de a-şi iubi aproapele cu adevărat? Ei bine, dacă eşti din oraşul New York, acest lucru costă aproximativ 10 milioane de dolari.  New York-ul este căminul a mai mult de opt milioane de oameni, reprezentând diferite etnii, limbi şi convingeri religioase. Protestanţii, care reprezintă mai puţin de 30% din populaţia oraşului, sunt împrăştiaţi prin cele cinci cartiere ale oraşului şi se adună pe timp de weekend în sălile de spectacol ale şcolilor goale şi în faţa magazinelor, sau în spaţiile de concerte mari şi în clădirile bisericilor mari (Christian Post).

11403035_1662875763949168_2619242646367501769_n

Foto: pagina Facebook NY CityServe & CityFest

Aproape 1700 de biserici au participat la proiectul „NY CityServe” (Slujind oraşul New York), organizând mai bine de 100 ieşiri şi evenimente orientate spre slujire de-a lungul celor cinci cartiere şi în New Jersey şi Connecticut. „Acesta este cel mai mare efort depus în istorie de echipa lui Luis Palau, deoarece vorbim de oraşul New York”, a spus Kevin Palau, preşedintele Asociaţiei Luis Palau, pentru The Christian Post, în luna mai.

Asociaţia Luis Palau a promovat evenimentul din 11 iulie pe pagina Facebook: “În această sâmbătă vom fi pe Marea Pajiste (Central Park) împreună cu mii de oameni împărtăşind Vestea Bună oraşului New York!” Evenimentul din 11 iulie  cu titlul “Vestea Bună în New York” îl va aduce în faţa publicului pe predicatorul Luis Palau cu un mesaj de speranţă. Acest eveniment va debuta cu momente muzicale în ziua de 10 iulie, în piaţa Times Square, alături de TobyMac, Matt Redman, Mandisa, Marcos Witt şi Amanecer.a-bus-ad-for-ny-city-serve-city-fest-in-seen-in-this-photo-published-online-june-29-2015

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine