Autobuzul în care se efectuează ecografe gratuite a salvat vieţile multor bebeluşi din Houston

Breaking Christian News: Şase zile pe săptămână, un mare autobuz albastru opreşte chiar vis-a-vis de Clinica de Planificare Parentală din Houston. Autobuzul este un proiect al Coaliţiei pentru Viaţă din Houston şi oferă o a doua şansă femeilor care se gândesc să avorteze. Oferă ecografe şi teste de sarcină femeilor în nevoie.

via breakingchristiannews.com

via breakingchristiannews.com

Deciziile de viaţă şi moarte sunt luate literalmente în autobuz. Mai mult de şapte mii de femei au urcat în autobuz, de când acesta a fost deschis în urmă cu patru ani, iar nouă din zece femei au decis să păstreze sarcina.

În afara autobuzului, un mic grup de luptători în rugăciune şi consilieri de stradă se strâng regulat pe perimetrul clinicii. Pentru ei, autobuzul funcţionează ca o resursă perfectă. Este un sanctuar uşor accesibil pentru femeile care vin şi pleacă înainte de a face avort.

Teresa Camara, coordonatorul programului, declară: “Deoarece vorbim despre o perioadă de douăzeci şi patru de ore, ele (femeile) vor intra în facilitate pentru ecografie. După aceea vor ieşi. Apoi se vor întoarce înăuntru pentru efectuarea avortului, aşa că speranţa noastră este ca ele să întâlnească un luptător de stradă care să le înmâneze oricând unul dintre aceste carduri.”

Cardurile sunt “cupoane” pentru ecografe gratuite şi teste de sarcină. Voluntarii spun că multe femei iubesc aceste carduri. Consilierul de stradă Nancy Shaw susţine că autobuzul şi cupoanele îi uşurează munca. “Este atât de important. Este atât de uşor să spui ‘Dragă, avem ajutor chiar aici, chiar în spatele tău, în autobuz. Chiar aici, chiar acum’”, a explicat dumneaei.

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine