Universitatea „Emanuel” din Oradea anunţă sesiunile de admitere pentru 2015-2016

universitatea emanuel oradea

Eşti proaspăt absolvent şi cauţi o ofertă de studii? Vrei să te formezi într-o instituţie puternică unde în paralel să fii educat şi în Cuvântul lui Dumnezeu. Vrei să creşti un adevărat slujitor a lui Dumnezeu? Aplică la Universitatea „Emanuel” din Oradea.

Fie că ai încheiat liceul sau chiar o facultate, Universitatea „Emanuel” din Oradea îţi oferă studii de calitate pentru ciclu de licenţă şi masterat.

Pentru nivelul de licenţă poţi obţine următoarele specializări:

  • Teologie pastorală,
  • Pedagogie muzicală,
  • Asistenţă socială
  • Limbă şi literatură română/engleză
  • Managment.

Pentru ciclul de masterat, poţi obţine specializare în:

  • Teologie pastorală şi misiologie (2 ani)
  • Masterat în Programe şi proiecte comunitare în asistenţă socială (2 ani)
  • Masterat în Arta muzicală (2 ani)
  • Masterat în Management antreprenorial (2 ani)

Concursul de admitere se va desfăşura în două sesiuni:

Prima sesiune va avea loc: 13 – 23 iulie 2015. Perioada de 13-21 iulie va fi dedicată înscrierii cadidaţilor, după care în zilele de 22-23 iulie se vor descăşura examenele la probe scrise şi rale după programările afişate pentru fiecare program de studii şi specializare.

Cea de-a doua sesiune se va desfăşura în perioada 7-24 septembrie 2015. Din 7-22 septembrie se vor înscrie candidaţii. În data de 16-17 septembrie vor avea loc prima etapă de examene la proba scrisă şi orală, şi a doua din 23-24 septembrie următoarea rundă de examene cu probe scris şi orale.

În situații excepționale, Universitatea Emanuel din Oradea poate acorda scutire parțială de frecvență. Pentru mai multe informaţii, sunaţi la numerele 0359 – 405.602 – Facultatea de Teologie şi 0359 – 405.601 – Facultatea de Management sau puteţi vizita pagina de internet pe adresa www.emanuel.ro

Universitatea Emanuel din Oradea slujeşte bisericile evanghelice din România şi din diaspora încă din 1990 şi este acreditată de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior, cu calificativul „grad de încredere ridicat”.

Dacă te-am motivat şi ţi se pare o ofertă interesantă Universitatea „Emanuel” Oradea? Accesează AICI ghidul de Admitere 2015-2016.

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine