Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Afganistanul a ales azi un nou Parlament

afganistan_maps_flag

Creştinii din Afganistan traverează o perioadă mai dificilă în istoria Bisericii lui Cristos. O parte din ei sunt refugiaţi în India, Iran sau alte state. Astăzi au trăit un moment istoric când au mers la urne şi au votat Parlamentul. Vă chemăm să ne rugăm pentru creştinii din Afganistan care sunt persecutaţi şi cei care au ajuns pe uşi străine ca refugiaţi.

“Doamne Isuse, vrem să îi aducem astăzi înaintea Ta pe frații și surorile din Afganistan, care, plini de curaj, au luat hotărârea periculoasă de a abandona islamul și de a Te urma pe Tine, fiind pe deplin conștienți de faptul că această alegere i-ar putea costa viața. Tu îi cunoști pe fiecare în parte și cunoști situațiile prin care trec, fie că au îndurat deja multe pentru credința lor, fie că au păstrat-o în ascuns, trăind cu teama de a nu fi descoperiți. Deși ei nu se pot aduna împreună azi la părtășie, la închinare sau la rugăciune, Te rugăm să-Ți trimiți Duhul Sfânt la fiecare din ei ca să îi mângâie cu prezența Ta și să-i învețe cum să umble cu Tine.

Ne rugăm, de asemenea, pentru alegerile care vor avea loc în Afganistan, miercuri 30 septembrie, ca Tu să ridici reprezentanți în Parlament care să fie folosiți de Tine ca să conducă această țară cu înțelepciune și dreptate, chiar dacă ei nu Te cunosc. Te rugăm să intervii și să oprești orice violențe pe care liderii talibani le-ar putea planifica pentru perioada alegerilor. Cerem toate aceste lucruri în Numele Tău”.

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.