Conferință de consiliere creștină la București

poster icl

ICL-Institutul de consiliere creștina pentru viața si familie din Germania,  împreuna cu Biserica creștina Bob de Muștar Bucuresti organizeaza  Conferința de consiliere creștina sustinuta de Anemone Thalman,  psihoterapeut, mentor si lector ICL si Valeriu Costea, pastor- in data  de 17-18 Octombrie 2015.

Cu bucurie te invitam la aceasta minunata incursiune de autocunoaștere  si dezvoltare personală si interpersonală din perspectiva biblica, in care  cu siguranta vei afla mai mult despre tine, ceilalti si Dumnezeu si vei trai  experiente care te vor motiva sa continui acest proces de cunoastere si  crestere spirituala.

ICL este un institut creştin de consiliere, care are o bogată experienţă în  formarea consilierilor creştini, începându-şi activitatea acum 25 de ani în  Lörrach în sud-vestul Germaniei. În prezent ICL oferă cursuri în mai multe orase din Germania, Elveţia, Austria, Peru, Paraguay, India- si se adreseaza persoanelor interesate în cunoaşterea şi dezvoltarea propriilor abilităţi de  relaţionare şi comunicare, active în consiliere în cadrul bisericii, în organizaţii non-profit, fundaţii, cabinete de consiliere, în ajutor social, etc.ca pastori, presbiteri,  psihologi, pedagogi, sociologi, medici, lideri în diferitele lucrări din cadrul bisericii  (cu adolescenti, tineri, femei,bătrâni) precum şi oricărei persoane, care doreşte  să se cunoască mai bine pe sine însuşi şi îşi doreşte o îmbunătăţire a  propriilor relaţii (în căsnicie, familie, profesie, etc).

Loc de desfasurare: str. Morilor nr.37  sector 3 Bucuresti  Taxa participare: 50 ron/ pers., 70 ron/ familie (soț+soție), 30 ron/elevi si studenti

Detalii si inscrieri: Adriana Serban-Ionescu, tel:0723336807, 0757067118, email: adriana2005i@yahoo.com

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine