NEVOIE URGENTĂ: Microbuz pentru misionarii români din Malawi – Susține și tu proiectul!

microbuzNumele meu este Ovi Cornea, sunt misionar în Malawi, Africa Centrală. Împreună cu familia slujim aici de 7 ani.

Lucrarea la care suntem chemați se concentrează pe copii, orfani și biserici. În urmă cu 2 ani am început să organizăm Conferințe Anuale cu păstorii locali. Mulți dintre ei vin de departe, unii chiar și de la 6 ore distanță. Modul lor de transport este fie mersul pe jos ori cu bicicleta.

Pentru ei și pentru musafirii care vin să îi slujească împreună cu noi avem nevoie de un microbuz pentru lucrare.

Pentru orice informații referitoare la noi sau la lucrarea din Malawi, puteți lua legătura cu fratele Vasile Paul, păstorul bisericii baptiste “Sfânta Treime” din Baia Mare, biserică care ne-a trimis în această lucrare. Datele dânsului sunt: vasile_bb2@yahoo.com sau 0756.417.454

microbuz2Prețul total al unui microbuz este în jurul a $20,000 (mașina, transport, taxe, vamă, etc). Până acum avem $15,000 strânși, adică 75% din totalul necesar.

Orice donație, mică sau mare, ne va aduce tot mai aproape de punctul în care vom putea să achiziționăm această unealtă necesară bunului mers al lucrării de aici.

Donațiile pot fi trimise fie direct în conturile noastre (PayPal sau transfer bancar), sau prin intermediul bisericii sus-amintite. Pentru mai multe detalii, vă rog să luați legătura cu mine la adresa ovi.cornea@gmail.com sau +265-99580-2184.

Mai multe detalii despre misiunea din Malawi găsiți pe site-ul www.mission2malawi.com

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine