Billy Graham a terminat de scris încă o carte

Breaking Christian NewsEfrem Graham: Evanghelistul Billy Graham a predicat Evanghelia pe fiecare continent şi în aproape două sute de ţări. La 96 de ani, renumitul predicator de talie mondială speră să evanghelizeze mai multe milioane de oameni prin noua sa carte intitulată Unde mă aflu: Rai, Veşnicie şi Viaţa Noastră de Dincolo (Where I Am: Heaven, Eternity and Our Life Beyond). Proiectul este numit capitolul final al evanghelistului. Fiul său Franklin a vorbit la CBN News despre carte. „A început s-o scrie de cel puţin doi ani”, a spus Franklin, amintind procesul de scriere al tatălui său. „A făcut schiţa şi apoi a dezvoltat fiecare capitol, lucrând alături de un scriitor.”

via breakingchristiannews.com

via breakingchristiannews.com

“Apoi s-a îmbolnăvit. Am pus proiectul deoparte crezând că niciodată nu îl va termina”, a continuat el. “După aproape un an, a început să se simtă mai bine şi a reluat munca scrisului, şi acum iat-o terminată.” Franklin a adăugat: “Nu îl mai văd făcând asta la vârsta lui. Conştientizez că sunt recunoscător de faptul că a reuşit să o scrie, pentru l-am încurajat să o facă.”

Aceasta este cea de-a 33-a carte a lui Billy Graham. De la titlu până la ultima pagină, evanghelistul explorează ceea ce este scris despre calea spre cer şi calea spre iad, în toate cele 66 de cărţi ale Bibliei.

via elijahshopper.com

via elijahshopper.com

“Oamenii l-au întrebat pe tatăl meu: unde este raiul? Şi cred că pe bună dreptate. Billy a spus că raiul este locul în care Isus Se află şi în care va fi cu El în curând”, a spus Franklin. “Tatăl meu a scris această carte pentru că se temea de felul în care Hollywood-ul definea raiul. A fost îngrijorat de cultura pop care defineşte raiul şi iadul. A dorit ca oamenii să cunoască şi să înţeleagă ce spune Biblia despre veşnicie astfel încât ei să fie pregătiţi”, a spus dumnealui.

În ultimii doi ani de scriere a cărţii, Graham a văzut apariţia ISIS şi creşterea persecuţiei creştine în Orientul Mijlociu. Au existat multe ucideri în masă în America, precum şi recenta decizie a Curţii Supreme care transformă căsătoria homosexuală într-un drept constituţional. “Urmăreşte ştirile (…) dar în acelaşi timp realizează că Cuvântul lui Dumnezeu este adevărat. Şi orice cuvânt care vine din Scriptură este adevărat”, a spus Franklin.

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine