Rugaţi-vă pentru oamenii din Aleppo!

În contextul evenimentelor tulburătoare din ultima perioadă, ne este atrasă atenţia din nou spre lumea Orientului. Organizaţia Open Doors aduce în prim plan realitatea oraşului Aleppo. Vă aducem la cunoştinţă un scurt raport al unei surse Open Doors, îndemnându-vă să vă rugaţi şi pentru oamenii din această regiune secătuită de atâta vărsare de sânge.

Rugaţi-vă pentru oamenii din Aleppo, Siria. Mii de creştini încă locuiesc în zonele controlate de guvern. În ultimele zece zile, oraşul a fost sub asediu. Nu există drumuri deschise pentru a intra sau a ieşi din oraş. Există neajunsuri de tot felul în zonele controlate de guvern din Aleppo.

via opendoorsusa.com

via opendoorsusa.com

“Abia se găsesc provizii de mâncare. Chiar şi pachetele de ajutoare ale Naţiunilor Unite s-au epuizat. Fructele şi leagumele au dispărut din pieţe şi magazine. Serviciul de taxi nu mai funcţionează, iar cei care au reuşit să se aprovizioneze cu combustibil îl vând la preţuri uriaşe. Studenţilor le ia mai mult de o oră să meargă pe jos la universitate.”

“Nu există electricitate şi apă. Oamenii stau la cozi mari pentru a-şi umple găleţile. Singurul interval de timp în care îşi pot lua apă este între orele 18-23, când generatoarele sunt pornite pentru a pompa apa. Proiectilele lovesc aleatoriu oraşul din cauza luptei.”

El adaugă: “Oamenii încep să devină tot mai neajutoraţi. Unii oameni îşi vând apartamentele pentru doar 10,000 de dolari. Îşi doresc să obţină banii şi să părăsească Aleppo îndată ce drumurile se deschid iar.”

Rugaţi-vă ca Dumnezeu să mângâie şi să întărească creştinii blocaţi în Aleppo. Rugaţi-vă ca oamenii să îşi pună încrederea în Dumnezeu. Rugaţi-vă ca mult-doritele provizii să ajungă la cei în nevoie.

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine