Continuaţi să vă rugaţi pentru activitatea televiziunii SAT-7 Egipt!

Luna trecută, activitatea televiziunii creştine SAT-7 din Egipt a fost afectată de percheziţia autorităţilor, care au confiscat obiecte din echipamentul de lucru (află mai multe informaţii aici). Conform informaţiilor furnizate de SAT-7, echipamentul confiscat a rămas în custodia poliţiei, iar activităţile normale ale televiziunii SAT-7 Egipt sunt încă întrerupte. Nu sunt transmisiuni live şi foarte puţine programe sunt înregistrate.

via sat7uk.org

via sat7uk.org

Departamentul de Cenzură a confiscat câteva obiecte din aparatura tehnică, şi anume un router, camere de filmat şi toate computerele folosite pentru editare. Directorul SAT-7 Farid Samir a fost reţinut temporar, apoi eliberat, dar încă poate fi pus sub acuzaţii privind autorizaţia desfăşurării activităţilor. Procurorul nu a informat încă televiziunea SAT-7 dacă acest caz va ajunge în instanţă sau va fi respins. Există avocaţi dedicaţi care lucrează cu echipa SAT-7 pentru acest caz.

Audienţa din Egipt a continuat să trimită mesaje de susţinere prin reţelele de socializare. Pentru a-şi arăta solidaritatea, mulţi telespectatori şi-au schimbat poza de profil Facebook cu un logo SAT-7. Dacă doreşti să îţi arăţi susţinerea pentru SAT-7 în acest fel, poţi descărca imaginea de aici.

Personalul televiziunii se bucură de cartea Faptele Apostolilor. În capitolul patru, Petru şi Ioan au fost eliberaţi după ce fuseseră arestaţi pentru proclamarea învierii lui Isus. Ei au strigat către Domnul în teama şi neliniştea lor, iar Dumnezeu i-a umplut cu Duhul Sfânt. Echipa egipteană se roagă cu credincioşie pentru călăuzire. Vă rugăm să continuaţi a aminti echipa SAT-7 Egipt în rugăciunile voastre, ca ei să rămână încurajaţi şi să cunoască pacea Lui în inimile lor. Domnul Farid Samir spune: „Dumnezeu Îşi uneşte Biserica pentru scopul Său. Duhul Sfânt închide uşi vechi şi deschide uşi noi. Din asta va ieşi ceva bun. Stăm neclintiţi pe Stânca ce este Isus.”

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine