Incendiu la o Biserica Penticostală din Londra

img_3019Pentru fratii si surorile unei biserici penticostale de pe Tottenham High Road, ziua de duminica nu a fost una obisnuita. Acestia au fost anuntati ca Serviciul divin din aceasta duminica nu va mai avea loc. Aseara la ora 9:30pm, s-a anuntat ca cladirea Bisericii Penticostale este in flacari. In cateva minute 6 masini de pompieri au aparut si au stins focul. Aseara, am trecut si eu pe acolo, la scurt dupa aceea si am observat ca a avut loc in incendiu.

Politia inca nu s-a pronuntat in a asupra cauzelor care au stat la bazele incendiului si aici intervine opinia mea care este intarita cu dovezi ca aceasta Biserica a fost target ul unei grupari islamiste care sa intimideze comunitatea de crestini din cel mai cosmopolit Cartier al Londrei: Tottenham. Haideti sa ne rugam pentru crestinii din Londra care se gasesc si amenintati de musulmanii fanatici.

UPDATE: Biserica Apostolica din Tottenham este frecventata de comunitatea de Africani Britanici din Londra. Acest Cartier este unul problematic deoarece in trecut au avut loc miscari rasiste la adresa africanilor ce s-au stabilit in zona cu ani in urma.

img_3020

Liviu Maxim / Marea Britanie Evanghelica

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine