JR Dieckmann: „Islamul nu este o religie, este o lege străină”

islamic state

A venit timpul să ne întrebăm dacă islamul este protejat de primul amendament al Constituţiei SUA de drepturi la libertatea religioasă. Da, toţi în SUA au dreptul la libertate religioasă, dar islamul nu este o religie. Credinţa religioasă este doar o parte a islamului. Restul este o societate proiectată cu propriile legi şi obicee, care intră într-un grav conflict cu legea SUA.

Este oare Marea Britanie o religie pentru că are biserica Anglicană? Desigur că nu. Marea Britanie are o cartă bine definită, legi civile şi penale, şi o societate care respectă aceste legi. Islamul are la bază Coranul care prevede o cartă de reglementări, plină cu legi, pedepse, şi reguli de conduită socială pentru adepţii săi, şi aceasta pe lângă învăţăturile religioase. Dacă islamul este o religie, atunci şi Marea Britanie tot este o religie.

Trebuie să recunoaştem că religia este doar un aspect al Coranului. În rest, această cartă promovează idei, reguli de conduită socială şi legi, care în mod direct se ciocnesc cu legile şi valorile americane şi occidentale. Teddy Roosevelt a spus odată că dacă imigranţii doresc să trăiască în SUA, trebuie să aibă o loialitate neîmpărţită faţă de SUA şi mai mult faţă de nimeni altul. Cum aceasta este posibil pentru musulmani care jură loialitate islamului, în timp ce legile lor de guvernare sunt întemeiate pe Coran?

Ce religie legalizată cere adepţilor săi fie să moară fie să convertească alţi oameni de la credinţele lor? Ce religie legalizată are intenţia să impună legile proprii întregii lumi? Dacă islamul ar consta doar în rugăciuni lui Allah şi venerarea lui Mohammad şi nimic mai mult, noi n-am fi avut nici o problemă cu islamul şi cu teroriştii islamici. Islamul are o misiune la nivel mondial; de a prelua şi conduce întreaga lume, potrivit legii islamice Şaria. Cum putem numi aceasta o religie?

Ce religie legalizată din această ţară îşi propune legile sale civile care prevalează faţă de legile naţionale, de stat şi locale? Nu, islamul nu este o religie. Islamul este o doctrină de guvernare care nu doar dictează anumite convingeri religioase, dar şi comportamentul social, care la rândul său include legi, penalităţi şi pedepse – executate nu de Dumnezeu, dar de oameni – în cazul nerespectării legilor. Islamul este o formă de guvernare şi nu o religie. Nu îi este locul aici. Noi avem deja guvern bazat pe Constituţia noastră (într-un fel).

În timp ce musulmanii îşi construiesc mega-moschei – finanţate de Arabia Saudită – râd de americanii naivi care îşi vând concetăţenii prin faptul că permit islamului să preia controlul asupra ţării noastre puţin câte puţin. Aceasta este aceeaşi metodă folosită de-a lungul deceniilor de către progresiştii marxişti, care acum stăpânesc asupra guvernului nostru – reduc libertăţile noastre puţin câte puţin până când se obţine controlul şi supunerea totală.

Islamiştii ştiu că nu ne pot distruge prin armate, însă de asemenea ei ştiu că o pot face prin corectitudinea politică şi prin insistenţa asupra respectării libertăţii lor religioase, chiar dacă nu au nici un respect faţă de libertatea noastră religioasă. Sub pretextul libertăţii religioase noi întindem o mână în semn de bun-venit vrăjmaşului ţării noastre şi a culturii occidentale.

Ce religie recrutează ucigaşi şi terorişti la locul lor de închinare şi apoi îi trimite la antrenamente în ţări străine pentru a deveni experţi în ucidere în masă? Cunosc doar una. Ei sunt învăţaţi să omoare în Numele lui Allah, dar aceasta nu este legea Dumnezeului care a poruncit „să nu ucizi”, aceasta este legea lui Muhammad care a poruncit „ucide-i pe toţi cei care nu se vor converti”.

Coranul estompează graniţile dintre religie şi guvernare şi învaţă că forma de guvernare islamică este legea lui Dumnezeu; cu siguranţă că nu este. De ce noi tolerăm această abominaţiune în SUA, în timp ce legile noastre menţin o separare între biserică şi stat? Acceptarea islamului în SUA înseamnă de asemenea şi acceptarea legilor islamice.

Ne-am ieşit din minţi? A observat cineva că suntem în război cu aceşti oameni? Teroriştii se hrănesc din aceeaşi carte de reguli ca şi alţi musulmani, dar aceştea din urmă au rămas paşnici până acum. Vor lua ei oare aceeaşi decizie pe care a luat-o Barack Obama când a scris „Visurile tatălui meu” – „Când vânturile politice se vor schimba într-o direcţie urâtă voi trece de partea musulmanilor”? Este întotdeauna plăcut să ştii că preşedintele nostru este de partea noastră când SUA merge la război. Ce păcat însă, că acesta nu este de partea noastră.

Acelaşi lucru se întâmplă în statele periferice din sud, unde mexicanii preiau controlul asupra oraşelor unul câte unul. Nu trebuie să privim mai departe de boicotul din oraşul Los Angeles, Arizona, pentru a ne da seama că guvernarea oraşului Los Angeles trece de partea mexicanilor şi a resortisanţilor mexicani, dar nu de partea cetăţenilor legali a acestei ţări.

Populaţia puternic democratizată chiar şi-a ales un primar mexican care să conducă oraşul; jumătate din membrii consiliului oraşului au nume de familie mexicane, aşa precum şi mulţi din legislativul de stat din California. Cu toate că majoritatea legislatorilor s-au născut în SUA, totuşi loialitatea lor pare să se manifeste mai mult pentru Mexic şi pentru cetăţenii mexicani, care invadează acum statul nostru, dar totodată şi alte state periferice.

Aceşti oameni din Mecca şi La Raza cred că acest pământ aparţine de-a dreptul lor şi intenţionează să-l domine pentru poporul lor. Orice obiecţie este întâmpinată cu acuzaţii de rasism îndreptate împotriva americanilor care pur şi simplu doresc să păstreze limba, cultura, valorile şi modul de viaţă american. Los Angeles s-a schimbat foarte mult de când a început această invazie, şi mulţi din americani s-au mutat cu scopul de a găsi o nouă patrie.

Ce vom face când vom vedea că acelaşi lucru se întâmplă în guvernul federal? Ce vom face când musulmanii vor cere SUA să respecte şi să aplice legea Şaria? Ei deja fac aceasta în Anglia şi în alte ţări europene. Va trece doar puţin timp până va ajunge şi la noi. Legea Şaria deja pătrunde în instanţele şi legile locale ale unor state din SUA.

Aşa ţară ne dorim? Sau ne dorim ţara pe care o creaseră fondatorii noştri? N-am nici o problemă cu musulmanii care trăiesc în ţările islamice de peste mări, unde îşi pot zidi societatea pe care şi-o doresc, atât timp cât ne lasă în pace şi liberi de a ne bucura de societatea pe care noi dorim s-o zidim. Cele două tipuri de societăţi nu pot fi împăcate şi unite într-una singură, cum şi nici capitaliştii nu se pot uni cu comuniştii. Trebuie să fie ori una, ori alta.

Unii oameni consideră că trebuie să ne facem luntre şi punte pentru a fi prietenoşi cu musulmanii şi să ne asigurăm că ei se simt bineveniţi în ţara noastră, pentru că, spun ei, aceasta defineşte SUA. „Imigranţii au consolidat Statele Unite”, zic ei. Într-o oarecare măsură lucrul acesta este adevărat: dacă vorbim despre imigranţii care au migrat aici în urmă cu 200 de ani pentru a deveni cetăţeni americani şi pentru a ajuta la zidirea acestei ţări măreţe.

Astăzi noi avem mult prea mulţi străini veniţi în SUA nu pentru a deveni cetăţeni americani, ci pentru a schimba SUA. Ei doresc să domine în loc să se asimileze. Ei doresc ca noi să le acceptăm cultura lor în loc ca ei să accepte cultura noastră şi să devină membri productivi a acesteia.

Te-ai săturat să fii numit „un imigrant” chiar aici în patria ta? Eu – cu siguranţă că da. „SUA este naţiunea imigranţilor”, zic ei. Lasă-mă să mai citez aceasta, pentru ca s-o spun apăsat. Eu nu sunt un imigrant, eu sunt un american din talpă. Părinţii mei s-au născut aici. Bunicii mei şi străbunicii mei s-au născut aici. Câţi oameni din această ţară au aceeaşi istorie familială? Câţi dintre cei ce citesc aceasta n-au cunoscut un alt drapel decât pe cel al Statelor Unite?

Noi nu suntem imigranţi, noi suntem americani – şi SUA este naţiunea americanilor – nu naţiunea imigranţilor. Cât timp vom mai putea să ne numim „americani” pe când culturile străine şi intensitatea asupra diversităţii invadează ţara noastră? În mod natural, oamenii gravitează spre cei ce sunt ca ei, nu pentru că sunt rasişti, dar pentru că ei caută compania altora cu care au ceva în comun.

Devine tot mai greu să te relaţionezi oamenilor din Los Angeles care nu vorbesc nici măcar limba noastră. Când vedem că oraşul nostru este preluat de invadatorii străini, se creează o atmosferă de neîncredere, resentiment şi ostilitate. Aşa că trebuie să încuiem uşile cât de la casele noastre atât şi de la automobilele noastre.

Pe timpurile consolidării SUA, mai că toţi erau imigranţi din Europa. Aceasta s-a petrecut cu 200 de ani în urmă. Noi şi astăzi mai zicem bun-venit imigranţilor care doresc să facă parte din SUA şi să devină americani, dar unde tragem linia dintre întâmpinarea prietenilor şi îmbrăţişarea vrăjmaşilor? Evident că pentru cei de la conducere nu există o linie – în mare măsură datorită lui Ted Kennedy, Lyndon Johnson şi Congresului plin cu democraţi care au aprobat legea Hart-Celler din 1965.

„Proiectul de lege nu va inunda oraşele noastre cu imigranţi. Nu va tulbura amestecul etnic al societăţii noastre. Nu va slăbi standardele noastre de admitere. Nu va provoca şomaj în rândurile lucrătorilor americani”, a declarat Kennedy. O, chiar aşa?

100901dieckmann

Dacă musulmanii doresc să trăiască şi să lucreze în SUA şi să se închine profetului lor şi lui Dumnezeu (Allah), atunci aceasta nu este o problemă. Dar când ei încearcă să treacă dincolo de închinare şi să ne ceară să schimbăm societatea pentru a-i adăposti pe ei, atunci aici trebuie să tragem linia. Nu suntem noi cei care trebuie să ne schimbăm, ci ei. La fel ca oamenii imigraţi din Mexic, aşa şi musulmanii trebuie să renunţe la obiceiurile vechi din ţara lor, să se adapteze Statelor Unite, să se asimileze în societatea noastră şi să devină cetăţeni americani.

Cultul musulman este protejat de primul amendament al Constituţiei SUA, însă legea islamică – nu. Cât timp musulmanii şi statul nostru pot accepta aceasta, atât timp islamul nu poate fi considerat o religie şi nu este loc pentru cultura islamică în Statele Unite ale Americii.

 SURSA: RenewAmerica

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine