Audierile familiei Bodnariu au fost amânate pentru luni – 30 noiembrie

marius-si-ruth-bodnariu

Drama familiei Bodnariu din Norvegia, rămasă fără cei cinci copii, a mobilizat Comunitatea Evanghelică în rugăciune. Marius şi Ruth Bodnariu aşteaptă o nouă şedinţă de audieri cu speranţa vie că foarte curând vor deveni din nou o familie completă.

Daniel Bodnariu, fratele lui Marius vine cu noi detalii după audierile desfăşurate astăzi:

„Audierea de azi a durat mult mai mult decât în alte cazuri și s-a încheiat cu amânarea deciziei pentru ziua de Luni. În această situație, orice ezitare a comisiei de judecată de a se pronunța ferm și prompt în favoarea acuzării este un semn pozitiv pentru noi.

Pentru serviciile divine de Duminică din bisericile evanghelice, chemăm întreaga frățietate la rugăciune fierbinte, ca Domnul să dea înțelepciune, un spirit de adevăr și dreptate, dar și curaj judecătorului care va lua această decizie.

Rugați-vă și pentru Ruth și Marius ca Domnul să-i mângâie și să-i întărească! Menționăm că acest proces este în faza regională de acțiune.

Pentru ziua de Luni, toți cei ce pot, vă rugăm să aducem din nou o zi de post și rugăciune pentru acest caz! Vă mulțumim și vă rugăm să rămâneți alături de noi!

Cu deosebită recunoștință și apreciere,

Daniel Bodnariu în numele familiei”.

Mai multe detalii despre situaţia la moment, Daniel Bodnariu a împărtăşit într-un interviu pentru RVE Bucureşti.

Luni, 30 noiembrie, când va urma o nouă şedinţă de audieri, creştinii din toată lumea sunt chemaţi la post şi rugăciune pentru reîntregirea familiei Bodnariu.

Scrie un comentariu

2 Comentarii

  1. Ana Iordache 27 noiembrie 2015
  2. Nume* Dan Bran 28 noiembrie 2015

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine