Jurnal de Misiune în PERU: „L-am văzut pe Dumnezeu” de Klaus-Dieter John

l-am vazut pe DumnezeuKlaus-Dieter și Martina John, doi medici străluciți, talentați și cu calificare înaltă, au lăsat în spate o carieră profitabilă în Germania ca să urmeze visul lor de a deschide un spital de prim rang pentru indienii peruvieni din Anzii, unii dintre cei mai săraci oameni ai lumii. Nativii Anzii peruvieni suferă îngrozitor de boli ale sărăciei și, deși aceștea constituie aproximativ 40 la sută din populația din Peru, sunt ignorați de autorități.

Das-Hospital-2-980x360

După ce a studiat la universitățile din Harvard, Yale, și Johannesburg în timpul formării sale de chirurg, Dr. Klaus-Dieter John împreună cu soția sa, Dr. Martina John, un medic pediatru, a dezvoltat un concept pentru un spital modern în Highlands peruviane.

Respingând alte oferte, inclusiv meseria de profesor, ei și-au stabilit sarcina de a ridica milioane de dolari necesari pentru Peru. Dumnezeu a deschis inimile și a scos persoane fizice şi juridice pentru a crea nu doar un centru de sănătate, dar un spital complet echipat. Povestea și viziunea lor a captat atenția întregii lumi și astăzi au sprijinul de la 180 de corporații și 50.000 de susținători privați.

Numele spitalului, „Diospi Suyana”, înseamnă „ne încredem în Dumnezeu”, în quechua, limba maternă a poporului care o deservește. Este o dovadă a experienței lor că Dumnezeu poate face realitate imposibilul. Incredibila condamnare și credința profundă a lui Johns vă va înviora inima și vă va agita spiritul.

Prin spitalul ridicat fără campanii de adunare de fonduri au trecut deja peste 50 de mii de pacienţi, oameni care nu ar fi putut niciodată în viaţă să beneficieze de asemenea servicii medicale. Această lucrare a fost marcată de minuni, minuni divine, lucrate de Dumnezeu. Din aceste experienţe s-a născut cartea: „L-am văzut pe Dumnezeu. Miraculoasa poveste a spitalului Diospi Suyana din Peru”.

Urmăriţi aici un interviu cu autorul şi fondatorul spitalului Diospi Suyana „La Ordinea Zilei”!

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine