Mărturia unui musulman instruit să „ucidă infidelii” lăsată într-o Biserică din Texas

musulman in texas

Duminică, 13 septembrie, un musulman în vârstă de 40 de ani, înarmat, a intrat într-o biserică din Texas, SUA, după terminarea serviciului duminical întrebând de pastor. Rasheed Abdul Aziz i-a mărturisit pastorului că fusese instruit să „ucidă infidelii”, cum ar fi creștinii, evreii.

Această expresie este renumitul „Verset-Sabie” din Coran, care le spune musulmanilor: „Să luptați și să ucideți infidelii oriunde îi găsiți” (C 9:5).

Johnson, un fost ofițer de probațiune, cu pregătire în prevenirea crizelor și a confruntărilor verbale, a vorbit cu Rasheed și a rezolvat situația în mod pașnic. La scurt timp după aceea, Rasheed a fost arestat , dar nu înainte de a lăsa bisericii un bilețel scris de mână, prin care spunea: „Voi m-ați ajutat la vreme de nevoie. Această casă este binecuvântată”.

Rugați-vă pentru Rasheed, care părea tulburat când a sosit la biserică, ca el să își găsească pacea în Cristos. Rugați-vă ca învățătura musulmanilor liberali, care nu iau Versetul-Sabie literal, să se răspândească în rândul musulmanilor.

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine