Creştini batjocoriţi după un incendiu devastator în Senegal

seneegal

Atunci când focul a izbucnit într-un sat preponderent creștin din Senegal, în care au murit trei oameni și au fost distruse 70 de case, o biserică, magazine alimentare și ferme de animale, comunitățile învecinate de musulmani i-au batjocorit pe creștini și au refuzat să îi ajute.

Unii i-au spus unei mame creștine a patru copii, Musu, că dezastrul era o pedeapsă pentru faptul că ea și copiii ei s-au convertit la creștinism. Altora li s-a oferit ajutor cu condiția de a se lepăda de Cristos și de a deveni musulmani.

Fundaţia Barnabas le-a trimis alimente, saltele și pături. „Cred că Dumnezeu nu Își părăsește copiii niciodată. El S-a atins de inimile fraților din Marea Britanie, care au venit să ne salveze” a afirmat Alfa în vârstă de 91 de ani, unul dintre primii musulmani care s-au convertit la creștinism în anul 1972.

Mulțumiți împreună cu noi Domnului pentru generozitatea sponsorilor Barnabas din lumea întreagă datorită cărora am putut oferi acest ajutor. Mulţumiţi pentru fiecare suflet născut din nou prin credinţa în Domnul Isus din lumea musulmană şi rugaţi-vă pentru protecţia lor fizică şi spirituală în această cultură ostilă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.