Musulmanii fulani atacă creştinii din Nordul şi Centrul Nigeriei

nigeriafulani

Creștinii din nordul și din centrul Nigeriei sunt ținte nu doar ale militanților Boko Haram, ci și ale musulmanilor Fulani. Organizația Barnabas caută să ajute victimele. Recent, unui număr de 280 de familii li s-au donat alimente: orez, fasole, ulei și cuburi concentrate.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că, în felul acesta, familiile pot rămâne să își lucreze pământul și nu vor rămâne fără case și fără un loc unde să muncească.

Rugaţi-vă neîncetat pentru fraţii şi surorile noastre răscumpărate cu acelaşi sânge scump vărsat de Domnul Isus la Golgota, ca să rămână tari în aceste împrejuri.

Rugaţi-vă pentru propăşirea Evangheliei în această parte a lumii şi pentru mântuirea opresorilor care provoacă creştinilor atâta suferinţă. Rugaţi-vă pentru grupul Bogo-Haram şi musulmanii fulani să cunoască adevărul şi să poată întâlni venirea Domnului pe nori cu bucurie.

Rugaţi-vă pentru o conducere puternică şi cu teamă de Dumnezeu în Nigeria, care să protejeze creştinii din violenţele acestor grupuri.

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine