Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

CRISTI ŢEPEŞ a plecat la Domnul. Ultimele materiale cu jurnalistul TV

DSC05261

Era în drum spre Iaşi în seara de sâmbătă, 12 decembrie. Un infarct brusc a luat dintre noi o mare enciclopedie a României. O bibliotecă bogată, plină cu de toate. A trăit o viaţă dedicată televiziunii şi avea un motto: “Eu nu mă închin filmului, eu  mă închin Domnului cu filmul”.

Cine l-a cunoscut faţă în faţă ştie că mereu a fost un chip senin, o fiinţă care emana pace şi credinţă. Îmi amintesc în unicul interviu cu el, realizat în parcul Herăstrău îmi împărtăşea îngrijorarea că restructurările de la TVR 1 îl vizează direct şi se teme că va pierde acest spaţiu prin care cu bucurie slujea pe Domnul, căutând în fiecare subiect să vestească Evanghelia Împărăţiei. Domnul i-a răsplătit dedicarea şi credinţa şi a lucrat la TVR până în ultimele clipe de viaţă. Cunoştea bine Scripturile şi fiecare discuţie cu el era o lecţie de viaţă, o predică puternică transmisă dintr-o inimă plină de dragoste şi pasiune pentru Creator.

Imediat după întoarcerea din Norvegia, Cristi Ţepeş a fost invitatul emisiunii “Ce se întâmplă” unde a povestit despre întâlnirea cu familia Ruht şi Marius Bodnariu. Ascultaţi aici interviul cu jurnalistul TV şi secvenţe din interviul cu familia Bodnariu.

Nu a reuşit să publice materialul cules în Norvegia cu familia Bodnariu. A plasat pe pagina personală de facebook doar un teaser video.

FAMILIA MARIUS RUT Bodnariu NORWAY

Posted by Cristi Tepes on 11 Decembrie 2015

Vedeţi aici contul oficial de Youtube cu câteva din lucrările jurnalistului Cristi Ţepeş.

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

6 Comentarii
  1. Dan 13 decembrie 2015 Reply
  2. Dan 13 decembrie 2015 Reply
  3. Badea Mircea 13 decembrie 2015 Reply
  4. Ion Nica 14 decembrie 2015 Reply
  5. Nelu Rosu 14 decembrie 2015 Reply
  6. Nume* Alexandra 15 decembrie 2015 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.